18 Nisan 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara15°C

PENDİK'TE ŞAMPİYON GALATASARAY OLDU!

Pendikspor ve Pendik Belediyesi işbirliğinde Galatasaray, Beşiktaş, Bursaspor, Başakşehir, Osmanlıspor gibi Süper Lig takımlarının yer aldığı Necmettin Yılmaz U12 Elit Cup Futbol Turnuvası düzenlendi.

Pendik'te şampiyon Galatasaray oldu!

19 Eylül 2017 Salı 12:49

Pendikspor ve Pendik Belediyesi işbirliğinde Galatasaray, Beşiktaş, Bursaspor, Başakşehir, Osmanlıspor gibi Süper Lig takımlarının yer aldığı Necmettin Yılmaz U12 Elit Cup Futbol Turnuvası düzenlendi. Finalde Bursapor’u penaltı atışları sonunda yenen Galatasaray şampiyon oldu.

Türkiye’nin altyapıya değer veren köklü kulüplerinin yer aldığı takımlar, Pendikspor  ve Pendik Belediyesi  işbirliğinde düzenlenen Şehit Öğretmen Necmettin Yılmaz U12 Elit Cup Turnuvası’nda bir araya geldi. Galatasaray, Beşiktaş, Bursaspor, Başakşehir, Osmanlıspor gibi Süper Lig takımlarının yanı sıra Altınordu, Balıkesirspor, Ümraniyespor, Sarıyerspor ve Pendikspor U12 takımları 2 grupta şampiyon olmak için mücadele etti. Pendikspor Çınardere Tesisleri’nde düzenlenen turnuvanın başlama vuruşunu 1. sahada Pendikspor Başkanı Şerafettin Taştan ve Türk futbolunun efsane isimlerinden Oğuz Çetin , 2. sahada ise TFF Yöneticisi Ahmet Gün ve TÜFAD İstanbul Başkanı Halit Önsel gerçekleştirdi.

Şampiyonu penaltı atışları belirledi

Nefes kesen maçların oynandığı turnuvada Galatasaray ve Bursaspor finale kaldı. Çekişmeli geçen final karşılamasında taraflar yenişemeyince maçın sonucunu penaltı atışları belirledi. Galatasaraylı oyuncuları penaltı atışları sonucunda üstün gelen taraf oldu ve şampiyonluk kupasının sahibi oldu. Turnuvada Altınordu üçüncü, Beşiktaş ise dördün oldu. Şampiyon takımını kupasını Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Vahap Doğan verirken, ikinci Bursaspor’a kupasını Pendikspor Kulübü Başkanı Şerafettin Taştan verdi.

Her çocuğun futbol oynama hakkı vardır

Nefes kesen maçların oynandığı turnuvada her çocuğun futbol oynama hakkı vardır sloganıyla Galatasaray , Bursaspor final karşılaşması öncesi Şehit ve Gazi yakınlarından oluşturulan iki takımla yapılan karşılaşma turnuvaya katılım sağlayan takımların ve izleyenlerin ilgi odağı oldu.

Turnuvalar devam edecek

Yıl içerisinde birçok turnuva düzenlediklerini belirten Pendikspor Kulubü Başkanı Şerafettin Taştan, bu turnuvaya 10 takımın katıldığını belirterek ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Katılan tüm kulüplere teşekkürlerini sunan Taştan, bu tarz etkinliklerin farklı yaş kategorilerinde devam edeceğini söyledi. Turnuvanın sonunda Başkan Taştan organizasyonun anısına fidan dikimi gerçekleştirdi.

9.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.