25 Nisan 2024
  • İstanbul24°C
  • Ankara24°C

PENDİK'TE KARAR VERİLDİ!

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği (SKB) Danışma Kurulu ve Encümen Toplantısı, Pendik Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşti.

Pendik'te karar verildi!

21 Mart 2018 Çarşamba 12:53

 Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in başkanlığında gerçekleşen toplantıda 2018 yılı çalışma programı değerlendirildi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in Başkanlığında toplanan Sağlıklı Kentler Birliği Mart ayı Danışma Kurulu ve Encümen Toplantısına Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin ev sahipliği yaptı.  Pendik Crowne Plaza Oteli’nde gerçekleşen toplantıda  gündemin ana maddesi Sağlıklı Kentler Birliği 2018 yılı çalışma programının değerlendirilmesi ve diğer gündem maddelerinin karara bağlanması oldu. Toplantıda 13-15 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek olan Erzurum Konferansı ile ilgili görüş ve öneriler de ele alındı. Ayrıca Sağlık Bakanlığı ile yapılması öngörülen “Toplumda Düzenli Fiziksel Aktivite Alışkanlığının Kazandırılması” işbirliği protokolü de görüşüldü.

Toplantıya Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve SKB Başkanı Menderes Türel, Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, Gebze Belediye Başkanı ve SKB Başkan Vekili Adnan Köşker, Bayındır Belediye Başkanı Ufuk Sesli, Bursa Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Erdem Saker, Prof. Dr. Cengiz Türe, Prof. Dr. Feza Karaer, Prof. Dr. Emine Didem Evi Kiraz, Doç. Dr. Emel İrgil ve Doç. Dr. Gül Sayan Atanur katıldı.

kenan-937041684-o-1.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.