19 Nisan 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara22°C

PENDİK'TE ÇORBA ORHAN USTA'DA İÇİLİR..

Gıda sektöründe, özellikle de restaurant işletmeciliğinde tutunabilmek, öne çıkmak büyük emek istiyor, özveri istiyor. Müşteriler oldukça seçici, kaliteye ve lezzete bakıyor. Öyle sıradan her yere gitmiyor artık insanımız.

Pendik'te çorba Orhan Usta'da içilir..

23 Eylül 2019 Pazartesi 10:32

Profesyonel, eğitimli, güler yüzlü ve işinde disiplinli ehil kadrosuyla Çamçeşme Mahallesinde faaliyet gösteren Çorbacı Orhan Usta, tüm gerçeklerden yola çıkarak işini iyi yapabilmenin gayretinde olan bir lokanta işletmecesi.

soihduidh-an3.png

Geç saatlerde bile kalabalık olan mekânda 10 farklı çorba çeşidi bulunuyor. 2010’dan beri 19 saat Pendiklilere hizmet veriyor. Çorbacı Orhan Usta; "En iyi malzemelerle hazırladığımız çorbayı müşterilerimizin damak zevkine sunuyoruz, çorbalarımızdan mutlaka tadın. Biz kendimiz yemediğimiz hiç bir ürünü müşterimize servis etmiyoruz. Kalite ve hijyen olmazsa olmazımızdır. Saygıdeğer müşterilerimize en iyi hizmeti verebilmek için ekibimizle birlikte mesai harcıyoruz. Herşeyin en iyisi olsun, çorbamızı içen,  yemeğimizi yiyen memnun olsun ve dostlarına tavsiye etsinler istiyoruz." diyor.

sknraml,-n8.jpg

Pendik’te 9 yıldan buyana faaliyet gösteren Çorbacı Orhan Usta'da daha gün doğmadan çorbalar hazır hale getiriliyor. 10 ayrı çeşit leziz çorba, müşterilerin damak zevkiyle buluşturuluyor. Mekanın müdavimleri hatırı sayılır derecede fazla. Çorba içmek için çok uzaklardan gelen de var, yakın çevreden gelende.

orhan6.jpg

İşletmede Kelle Paça, İşkembe, Ayak Paça, Damar, Tuzlama, Sebzeli Çorba, Ezogelin, Tavuk Suyu, Yayla ve Mercimek gibi çorbaların yanı sıra ; Tavuk Döner, Izgara Köfte, Et Kavurma, Patlıcan Kebap, Etli Kuru Fasulye, Sütlaç, Künefe ve kadayıf gibi yiyecekler de servis ediliyor.

Çorbacı Orhan Usta; Çamçeşme Mahallesi Aydınlı Caddesi No:27/2 Pendik adreinde hizmet veriyor.

İşletmenin telefon numaraları: 0216 396 22 23-0532 490 31 75

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.