19 Nisan 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara14°C

PENDİKSPOR'LU AMPÜTE SERKAN, TÜRKİYE'NİN SEVGİSİNİ KAZANDI

Ampüte Milli Takımımızın İngiltere'yi mağlup ederek avrupa şampiyonu olmasındaki en büyük katkıyı yapanlardan biriside Pendikspor Ampute Takımı oyuncusu Serkan Dereli.

Pendikspor'lu Ampüte Serkan, Türkiye'nin sevgisini kazandı

12 Ekim 2017 Perşembe 17:44

Bedensel Engelliler Spor Federasyonu bünyesindeki Ampute Futbol Milli Takımı, EAFF Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası final maçında İngiltere'yi 2-1 mağlup edip şampiyonluk kupasını Vodofone Park'ta 42.000 seyirci ile birlikte kazandı.

EAFF Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası'na damga vuran 1996 doğumlu Pendik Belediye Ampute takımı oyuncusu Serkan Develi, attığı goller ve asistler ile 80 Milyonun dikkatini çekmeyi başardı. 
Avrupa Şampiyonu olduktan sonra mutluluğunu Pendikpor Başkanı Şerafettin Taştan'la paylaşan Serkan, " Avrupa şampiyonasında hem ülkemi, hem de Pendik'i temsil ettim. Bize güvenen milletimizi mahçup etmediğimiz için çok mutluyum. Bizlere destek olan herkese çok teşekkür ediyoruz."diye konuştu.
Ampute takımını 2015 yılında kurduklarına dikkat çeken Pendikspor Başkanı Şerafettin Taştan, " Ampute takımımızda 20 oyuncumuz var. Geçtiğimiz yıl süper ligi 4'üncü bitirdik. Serkan en değerli oyuncularımızdan, performansıyla göğsümüzü kabarttı. En çok süre alan oyuncu oldu ve 4 gol attı."diye konuştu.
 
2-003.jpg
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.