20 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara17°C

PENDİKSPOR'DAN MUHTEŞEM GERİ DÖNÜŞ!

Pendikspor Sancaktepe deplasmanından 1 puanla döndü:2-2

Pendikspor'dan muhteşem geri dönüş!

18 Kasım 2019 Pazartesi 11:55

 15 Temmuz Sancaktepe Stadı'nda oynanan maçtaPendikspor, maçın beşinci dakikasında Halil İbrahim Turan'ın ayağından yediği golle 1-0 mağlup duruma düştü. 21. dakikada evsahibi ekip ikinci golü de buldu ve 2-0 öne geçti. Maçı bırakmayan Pendikspor, Sancaktepespor'un ataklarına engel olurken 3. gol fırsatını vermedi. Maçın 40'ıncı dakikasında karşılaşmanın hakemi penaltı temsilcimiz lehine noktasını gösterdi. Topun başına geçen Pendikspor kaptanı Ömer Can Sokullu'nun penaltı atışısını Sancaktepespor kalecisi kurtardı. Maçın ilk yarısı Sancaktepespor 2 Pendikspor 0 şeklinde sonuçlandı.

111-004.jpg

İkinci yarıda Pendikspor daha atak futbol sergilemeye başladı. Kazanılan kornerden gelen topa Pendikspor defans oyuncusu Erdinç iyi yükseldi ve mükemmel bir vuruşla  topu ağlara gönderdi. Sancaktepespor 2-Pendikspor 1 Golden sonra Pendikspor beraberlik golünü ararken 5 dakika sonra maçın hakemi bu sefer Sancaktepespor'a penaltı düdüğü çaldı. Sancaktepespor kaptanı Alaaddin Hamza'nın penaltı vuruşunu Pendikspor kalecisi Mehmet Cinpir kalesinde adeta devleşerek meşin yuvarlağı kornere gönderdi. 

9-002.jpg

Pendikspor Sancaktepe defansını zorlarken ikinci yarıda oyuna giren Bekir Karadeniz, Pendikspor'un beraberlik golünü kaydetti. Pendikspor 2-Sancaktepespor 2

Kalan dakikakarda başka gol olmayında karşılaşma 2-2 beraberlikle sonuçlandı.

Haber:Sedat Savaş

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.