28 Mart 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara22°C

PENDİKSPOR'DA BAŞKAN YENİDEN ŞAHİNYILMAZ

Pendikspor genel kurulunda Mustafa Şahinyılmaz yeniden başkanlığa seçildi.

Pendikspor'da başkan yeniden Şahinyılmaz

28 Ağustos 2020 Cuma 16:51

Pendikspor olağan kongresi Yunus Emre Kültür Merkezi'nde gerçekleştiridi. Üyelerin büyük ilgi gösterdiği kongreye Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin'de katıldı.

Türkiye İkinci Ligi Kırmızı Grup'ta mücadele eden temsilcimizin kongresi pandemi dolayısıyla sosyal mesafe kurallarına uygun olarak gerçekleştirildi.

Kongrede bir konuşma yapan Mustafa Şahinyılmaz, " Bu önemli görevi tarafıma yeniden tevdi eden tüm üyelerimize ve camiamıza teşekkür ediyorum. Sorumluluğumuzun farkındayız ve beklentileri biliyoruz. Öncelikle daha tecrübeli olduğumuzu belirtmek istiyorum. Pendikspor tüm kategorilerde başarıyı hedeflemektedir. Güçlü bir altyapımız var ve her yıl altyapımızdan önemli sayıda futbolcuyu A takımımıza kazandırıyoruz."dedi.

Yeni sezonla ilgili hedeflerini de açıklayan Başkan Şahinyılmaz, " Yeni sezona her zamankinden daha güçlü girdiğimizi bilmenizi istiyorum. Pendikspor'un hedefi şampiyonluktur. Bu hedef doğrultusunda çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyor ve ihtiyaç duyulan mevkilere takviyelerimizi yapıyoruz. Yönetim kurulumuzda yeni arkadaşlarımız var, hep birlikte çalışarak taraftarlarımızı ve camiamızı mutlu etmek istiyoruz. Şahsıma ve ekibime gösterdiğiniz güveni boşa çıkarmamak için daha çok çalışacağımızı ifade etmek istiyorum. Her daim bizleri destekleyen Pendik Belediye Başkanımız Ahmet Cin Beyefendiye de huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum."dedi.

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin'de konuşmasında, Yeni seçilen yönetim kurulunu tebrik etti. Pendikspor'un bir çok kulüpte olmayan tesislere ve güçlü bir altyapıya sahip olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı, " Umuyorum bu yıl arzu edilen şampiyonluk gelecektir. Yeni seçilen başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diliyorum. Pendikspor, ilçemizin gözbebeğidir ve başarıları hak etmektedir. Taraftarlarımızın, Pendik halkımızın desteğiyle kazanamayacağımız başarı yoktur. Her yıl altyapıdan önemli sayıda futbolcu yetişiyor ve Türk Futboluna kazandırılıyor. Pendikspor, bu konuda Türk Futbolunda önemli bir misyon üstlenmiş durumda. Artık bir üst lige çıkmanın zamanının geldiğini düşünüyorum. Yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolcularımız bu yıl zoru başaracaklardır."diye konuştu.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.