20 Nisan 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara10°C

PENDİKLİ NAZ PERİ DÜNYA ŞAMPİYONU

NAZ PERİ İREM KURT "Bana Barışa Dair Hayalini Çiz" temalı 16 ülkeden binden fazla çocuğun katıldığı Uluslararası Resim Yarışmasında DÜNYA BİRİNCİSİ oldu.

Pendikli Naz Peri Dünya Şampiyonu

06 Şubat 2021 Cumartesi 14:12

Özel Balkanlar Koleji Pendik Ortaokulu 7. Sınıf öğrencisi Naz Peri İrem Kurt, UNESCO işbirliğiyle Uluslararası Dans Konseyi CID (Conseil International de la Danse Partenaire Offictel de I'UNESCO) St. Germain en Laye Bölümü tarafından, 6-17 yaş arası çocuklara yönelik, "Bana Barışa Dair Hayalini Çiz" temalı 16 ülkeden binden fazla çocuğun katıldığı Uluslararası Resim Yarışmasında 11-13 yaş Grubunda ilk turda Bulgaristan ve Azerbaycan jürileri tarafından Türkiye üçüncüsü seçilmiştir. Daha sonra 16 ülkenin derece alan resimleri uluslararası jüri tarafından değerlendirilmiş, Türk sanatçı Tülay MUSA’nın da aralarında bulunduğu Uluslararası Yarışma Jürisi tarafından 11-13 yaş Grubunda “DÜNYA BİRİNCİSİ” seçilmiştir.

Bugüne kadar resim dalında 46 ödülü bulunan öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devam etmesini dileriz. (Derece alan resim çalışmaları iki yıl boyunca dünyanın farklı ülkelerinde UNESCO tarafından sergilenecektir.)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.