28 Mart 2024
  • İstanbul22°C
  • Ankara20°C

PENDİKLİ MİNİBÜSÇÜLERDEN AHMET KUTSİ TECER’E OTİSTİK ÖĞRENCİLER İÇİN ÖZEL SINIF

Pendik Ahmet Kutsi Tecer İlkokulu Otistik Öğrenciler Sınıfı hayırsever minibüsçülerin katkılarıyla açıldı.

Pendikli minibüsçülerden Ahmet Kutsi Tecer’e otistik öğrenciler için özel sınıf

09 Ekim 2017 Pazartesi 12:19

Otistik öğrenciler için yapılan özel sınıfın ihtiyaçları için Pendikli Minibüsçüler olarak üzerlerine düşen her şeyi yapmaya hazır olduklarını vurgulayan Birleşik Minibüsçüler Dernek Başkanı Vedat Açıkgöz, "Burada öğrenim gören özel öğrencilerimize sahip çıkma ve onların ihtiyaçlarını karşılama noktasında üzerimize ne düşüyorsa bugün olduğu gibi bundan sonrada yapmaya hazırız." dedi.

Pendik İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Coşkun Otluoğlu, "Otistik öğrencilerimiz için düzenlenen bu sınıfın çocuklarımızı topluma kazandırmak için öğretmenlerimizin fedakârlığını gördük. Her zaman öğretmenlerimizin yanında olacağız.Bu sınıfı son derece modern bir şekilde düzenleyen onların yanında olacağız diyen Pendikli minibüsçüler teşekkür ederiz." dedi.

Okul Müdürü Mitat Çakır,'da özel sınıfın açılışında yaptığı konuşmada,  "Çocuklarımız için ne yapsak azdır. Bu sınıfı otistik sınıfı olarak modern bir şekilde düzenleyerek bugün burada açılışını yapmaktayız. Dokuz otistik öğrencimizin eğitim alacağı özel sınıfımızı düzenleyen başta dernek başkanı Vedat Açıkgöz olmak üzere tüm minibüs esnafına ve açılışımıza katılarak bizleri onurlandıran şube müdürümüz Coşkun Otluoğlu'na huzurlarınızda teşekkür ederim." Diye konuştu. Konuşmalardan sonra özel sınıfın açılışı gerçekleştirildi ve program sonunda davetlilere çeşitli ikramlar yapıldı.

HABER:YAŞAR ŞİMŞEK

dsc_0008-004.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.