25 Nisan 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara22°C

PENDİK'Lİ ÇİÇEKÇİDEN ŞEHİT ANNELERİNE DUYULANDIRAN HEDİYE

Pendik Uluslararası Barış Çiçekçilik firması işletmecisi İrfan Aydın, Şehit anneleri, Şehit eşleri ve gazileri ziyaret ederek çiçek takdim etti.

Pendik'li çiçekçiden Şehit annelerine duyulandıran hediye

29 Mayıs 2020 Cuma 17:34

Konuyla ilgili bir açıklama yapan ürkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İstanbul Anadolu Yakası Şube Başkanı Gazi Oktay Kaya şunları kaydetti;

GÖNÜL ÇİÇEKLERİ ANNELERE...

"Coronavirüs salgınıyla mücadele nedeniyle mübarek Ramazan Ayını da, mübarek Ramazan Bayramımızı da, yüreğimiz burkulsa da kısıtlı olarak evlerimizde yaşadık, evlerimizde kutladık.
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İstanbul Anadolu Yakası Şubesi olarak,
gerek Mübarek Ramazan ayında, gerekse de Mübarek Ramazan Bayramımız da başta şehit anne ve babalarımız olmak üzere, şehitlerimizin eşlerine, çocuklarına, kahraman gazilerimize ve ailelerine ulaşmak, yönetim kurulumuz ve gönüllülerimizle birlikte bir nebzede olsa gönüllerine dokunmak için var gücümüzle gayret ettik.
Son olarak derneğimizin gönüllüsü, şehit ailelerimizin ve gazilerimizin can dostu, Pendik Uluslararası Barış Çiçekçilik firması sahibi sayın İrfan Aydın beyefendi, Pendik ilçe sınırları içinde oturan ve adreslerini vereceğimiz şehit anne ve babası, şehit eşi ve gazilerimizin evlerine bizzat giderek, hiçbir ücret talep etmeden derneğimiz adına çiçek hediye etmek istediğini ifade etmesi bizleri hem mutlu etti, hemde duygulandırdı.
Sayın İrfan Aydın beyefendiye ve sahibi olduğu Pendik Uluslararası Barış Çiçekçilik firması çalışanlarına,15 şehit ve gazi ailemizin evlerine kadar giderek derneğimiz adına çiçekler götürüp vermelerinden ötürü şahsım, yönetim kurulumuz ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İstanbul Anadolu Yakası Şubesinin tüm üyeleri adına şükranlarımızı sunuyor ve teşekkür ediyorum.
Şehitler ve Gaziler vurulunca değil unutulunca ölürler. Bizleri unutmayan İrfan Aydın beyefendi ve tüm gönül dostlarımıza sevgi ve saygılarımızla."

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.