18 Nisan 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara23°C

PENDİK'E YENİ LEZZET DURAĞI.. TARİHİ BEYOĞLU SOKAK PİLAVCISI

Tarihi Beyoğlu Sokak Pilavcısı Pendik Yenişehir Mahallesi'nde siyaset, iş, sanat, spor ve medya dünyasından çok sayıda tanınmış ismin katıldığı törenle hizmete girdi.

Pendik'e yeni lezzet durağı.. Tarihi Beyoğlu Sokak Pilavcısı

30 Ekim 2019 Çarşamba 10:53

Tarihi Beyoğlu Sokak Pilavcısı Lens İstanbul, Yenişehir Mahallesi, Osmanlı Bulvarı, No:4 Pendik adresinde muhteşem bir açılış töreniyle hizmete girdi.

dsc_0009-026.jpg

İstanbul'un marka projesi Yenişehir Mahallesi'ndeki Lens İstanbul'da faaliyete geçen Tarihi Beyoğlu Sokak Pilavcısı'nın açılışına Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Vahap Doğan, Eski futbolcu ve teknik direktör Hakan Keleş, Sanatçı Vahe Kılıçaslan, ulusal ve yerel medya mensupları, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

dsc_0032-020.jpg

Müessesede; Kavurmalı Pilav, ciğerli pilav, tavuklu pilav ve kori soslu pilav ile birlikte çorba da müşterilerin damak zevkine sunuluyor.

Son derece şık tasarlanan mekanda, müşterilerin rahatı ve damak zevki en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş. Hijyenin ve kalitenin üst seviyede olduğu tarihi Beyoğlu Sokak Pilavcısı'nda öncelik müşteri memnuniyetindi. Leziz maharetli ellerden çıkan leziz pilavlar daha ilk günden müşterilerden geçer not almış durumda.

dsc_0027-016.jpg

Saat 02.00'a kadar açık olacak müessesede kapalı mekan ile birlikte açık alanda bulunuyor.

dsc_0015-027.jpg

İşletmeci Tolga Dabağoğlu, Pendik'i merkez olarak açtıklarını ve hızla şubeleşeceklerine dikkat çekiyor. Dabağoğlu, " Sabiha Gökçen Hava Limanı, İstanbul Teknopark ve bir çok önemli yatırımın olduğu İstanbul'un yükselen değeri Pendik Yenişehir Mahallesi'nde faaliyete geçtik. Bölgemizde ihtiyaç olan ve her geçen gün talep gören pilav sektöründe markalaşmak ve damak zevkine hitap edebilmek amacıyla işletmemezi açtık. İlgiden çok memnunuz, artan bir müşteri portföyümüz var."diye konuştu.

Tolga Dabağoğlu, açılışa katılan tüm davetlilere ve vatandaşlara teşekkür etti.

dsc_0006-035.jpg

dsc_0011-030.jpg

dsc_0018-025.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.