29 Mart 2024
  • İstanbul12°C
  • Ankara14°C

PENDİK'E ÇOK FARKLI BİR KUAFÖR SALONU

Şampiyon Kuaför Murat Akbaba tarafından Aydınlı yolunda hizmete açılan Saloon Murat Akbaba Exclusive, bir kuaförden çok öte hizmet verecek.

Pendik'e çok farklı bir kuaför salonu

30 Mayıs 2016 Pazartesi 11:05

Geçtiğimiz hafta törenle hizmete giren kuaför salonunun açılışına, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin, siyasi parti yöneticileri, belediye başkan yardımcıları, işadamları, sivil toplum kuruluşu başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Farklı konsepti ile dikkati çeken salonda bayan ve baylara hizmet verilecek. Salon akbaba'da, saç kesimi, sakal kesimi, manikür, pedikür, kirpik bakımı, lazer epilasyon, cilt bakımı ve daha bir çok alanda hizmet verilecek.

Kendini özel hisseden müşteriler için vip bölümü bile var. Alanında uzman ve nitelikli personel ile hizmet verecek olan Saloon Murat Akbaba Exclusive'de kişiye özel saç kesemi uygulanıyor. Kişinin kafa yapısı, vücut yapısına göre saç şekillendirdiklerine dikkat çeken Murat Akbaba, " Kişisel bakım günümüzde oldukça önemli hale gelmiştir. Hem bayanlar, hemde baylar kişisel bakımına özen göstermektedir. Özellikle baylar bu alanda Pendik'te ve yakın çevresinde nitelikli hizmet alamıyorlardı. Biz bu boşluğu doldurduk diyebiliriz. Saç kesimi ve kişisel bakım noktasında çok sayıda eğitime katıldım. Bu alanda yeterli olduğumuzu iddia ediyoruz."dedi.

Kuaför salonunda hizmet veren tüm personelinde eğitimli olduğuna dikkat çeken Akbaba, " Pendikli vatandaşlarımızı müessesemize bekliyoruz. Saç ve sakal kesiminden cilt bakımına kadar ve daha bir çok alanda hizmet veriyoruz. Müşterilerimize ayrıcalıklı olduklarını hissettiriyoruz."dedi.dsc_0064-001.jpg

dsc_0146.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.