28 Mart 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara18°C

PENDİK ŞANTİYE GİBİ.. HER YERDE ÇALIŞMA VAR..

Belediye Başkanı Ahmet Cin, Geziboyu Caddesi’nde sürdürülen alt ve üst yapı çalışmalarını inceledi.

Pendik Şantiye gibi.. Her yerde çalışma var..

11 Eylül 2019 Çarşamba 16:06

Ekiplerden teknik bilgi alan Başkan Ahmet Cin, çalışmaların kısa sürede tamamlanması için gayret gösterdiklerini belirtti.

Pendik Belediyesinin İSKİ’yle birlikte Geziboyu Caddesi’nde sürdürdüğü alt ve üst yapı çalışmalarında sona yaklaşılıyor. Atık su kanalı ve yağmur suyu hattı yenileme çalışması kapsamında Geziboyu CaddesiYeşilvadi Sokak’a kadar olan etabın ilk kat asfaltı serildi. Bordür çalışmasının akabinde son kat asfalt serimi yapılacak. Öte yandan Belediye Başkanı Ahmet Cin Geziboyu Caddesi’nde sürdürülen alt ve üst yapı çalışmalarını yerinde inceledi. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinden teknik bilgi alan Belediye Başkanı Ahmet Cin, çalışmaların önümüzdeki haftalarda tamamlanması için gayret gösterdiklerini belirtti.

5d77799b6db3b_whatsapp-image-2019-09-04-at-17.03.02.jpg

Geziboyu Caddesi’nde ne yapılıyor?

Pendik Belediyesi ve İSKİ, Geziboyu Caddesi’nde koordineli şekilde iki ayrı çalışma yapıyor. İSKİ, caddedeki sorunlu atık su kanallarını yeniliyor. Pendik Belediyesi ise yağmur suyu kanallarını yenileyerek yolu sağanak yağışlara mümkün olduğu kadar dayanıklı hale getirmeye çalışıyor. Son aşamada Pendik Belediyesi üst yapı çalışmalarına geçerek asfalt serimi ve kaldırım yenileme işlemi gerçekleştiriyor.

5d77799bd41d1_whatsapp-image-2019-09-10-at-11.31.16.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.