24 Nisan 2024
  • İstanbul25°C
  • Ankara29°C

PENDİK BELEDİYESİ GENÇLİK FESTİVALİ'NDE

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen İstanbul Gençlik Festivali, Yenikapı Etkinlik Alanı’nda başladı.

Pendik Belediyesi Gençlik Festivali'nde

06 Mayıs 2017 Cumartesi 10:36

Pendik Belediyesi de stant açarak festivalde yerini aldı. Spor, sanat, kültür ve teknoloji gibi alanlarda çeşitli etkinliklerin düzenlendiği festival, 7 Mayıs’a kadar açık kalacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen spor, sanat, kültür ve teknoloji gibi alanlarda çeşitli etkinliklerin düzenlendiği İstanbul Gençlik Festivali, binlerce gencin katılımıyla Yenikapı Etkinlik Alanı’nda başladı. Açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen festivalde Pendik Belediyesi de standıyla yer aldı.  Festival coşkusuna katkıda bulunan stant, gençlerin de ilgi odağı oldu.  Festival alanına gelen Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin,  belediye standının yanı sıra diğer belediye ve derneklerin de stantlarını ziyaret etti.

Bilal Erdoğan belediye standını ziyaret etti

Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan da Pendik Belediye standına uğrayarak özellikle engelliler atölyesinin ürettikleri eşyalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Erdoğan’a atölyenin üretimi olan tangram oyunu hediye edildi. Pendik Belediyesi festival kapsamında bir de spinning etkinliği düzenliyor. “Sağlığa Pedal Çevir” sloganıyla düzenlenen etkinlikte festivale gelenler, spor yapmaya teşvik ediliyor. Festival, 7 Mayıs’a kadar açık kalacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan gençlere tavsiye

Festivalin resmi açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşti. Açılış konuşmasında gençlere tavsiyelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Bu yaştaki arkadaşlıklarınız unutulmaz. Sakın bu arkadaşlıklarınızı unutmayın, temeli sağlamsa daha sonra her alanda çok ciddi siyasi hareketleri de siz inşa edersiniz. Şimdi milletvekili seçilme yaşı 18’e indi. Parlamentonun yolu size açık. Bu yılların kıymetini bilin.” dedi.

 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.