25 Nisan 2024
  • İstanbul23°C
  • Ankara28°C

NURETTİN BEŞİNCİ PENDİK BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI

İsim uzun süredir belediye başkan aday adaylığı için geçen Nurettin Beşinci, resmen aday adayı oldu.

Nurettin Beşinci Pendik Belediye Başkan Aday Adayı

09 Kasım 2018 Cuma 17:46

Nurettin Beşinci, kalabalık bir partili grubu ve medya mensuplarının eşliğinde aday adaylık başvurusunu ilçe başkanı Rüstem Kabil'e yaptı.

AK Parti'nin kurucuları arasında yer alan Nurettin Beşinci Yılmaz Tunç'un İlçe Başkanlığında ilçe yönetim kurulu üyesi olarak görev yaptı. Bir dönem Pendik Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde de bulunan Beşinci, halen Gedik Holding yönetim kurulu başkan vekili olarak görev yapıyor.

Nurettin Beşinci, aday adaylık müracaatında bir de konuşma yaptı. Beşinci konuşmasında şu görüşlere yerverdi; "Bugün AK Parti Pendik Belediye BAşkanlığı için aday adaylığı başvurumuzu gerçekleştirdik. 2002 yılında Pendik İlçe Teşkilatı kurucular kurulu üyesi olarak başladığımız bu davaya hizmeti, bu vesile ile daha da ileriye taşımak istiyoruz. Bu kutlu davada  makamlar geçici, hizmetler kalıcıdır. Amaç bayrak yarışıdır. Niyetimiz Pendik'te bayrağı en uç noktaya taşımaktır." dedi.

Beşinci, " 2004-2102 yılları arasında Pendik Belediyesinde başkan yardımcılığı görevini yürüttüm, Çeşitli holdinglerde yöneticilik görevi yaptım ve halen yapıyorum. İş, siyaset, bürokrasi, spor dünyası, sivil toplum kuruluşlarında 25 yılı aşkın yöneticilik tecrübemizi Pendik'li hemşehrilerimizin hizmetine sunmak istiyoruz.

Bu zamana kadar Pendik için geliştirdiğimiz kanaat ve projeleri, bundan sonra da işin başında olarak; yakından takip etmeyi, bu projeleri daha da geliştirip ilçemiz için en iyi projeleri uyguamak istiyoruz."diye konuştu.

dsc_0047-005.jpg

dsc_0045-003.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.