20 Nisan 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara10°C

NE DÖVİZ, NE ALTIN, NE DE BORSA; EN İYİ YATIRIM ARSA.. UZMANLAR UYARIYOR!

Türkiye'de tarım arazileri ve arsa fiyatlarında son yıllarda önemli yükseliş dikkat çekiyor!

Ne döviz, ne altın, ne de borsa; En iyi yatırım arsa.. Uzmanlar uyarıyor!

04 Nisan 2021 Pazar 15:52

Özellikle İstanbul'a yakın mesafede olan iller, tercih konusunda başı çekiyor. Marmara bölgesinde yatırımcıların birinci tercihi; Bilecik ve Sakarya illeri. Özellikle Sakarya'nın Karasu ve Kocaali İlçeleri yatırımcıların gözdesi durumunda.

Yeni yapılan Kuzey Marmara Otoyolu ve yapımı devam etmekte olan ve 1.5 yıl içerisinde açılması planlanan Karadeniz Sahil yoluyla bu ilçelerin İstanbul'a olan mesafesi de oldukça kısalacak. Bir saatlik bir yolculuğun ardından Karasu'ya ulaşabilmek mümkün olacak.

Bölgenin tercih sebebi olmasında önemli etkenler bulunuyor. Türkiye'nin en güzel kumsalına sahip olması, tarihi ve kültürel dokusu, yeşilliği ve temiz havası. İstanbul'a olan yakınlığı.

icin-118.jpg

Hürriyet Emlak'ın yayınladığı gayrımenkul indeksinde Marmara Bölgesi'nde yatırımcısına en çok kazandıran ilçeler arasında Karasu ve Kocaali ilçeleri başı çekiyor.

Özellikle pandemiden sonra buralara ilgi daha da artmış durumda. Sakarya Bölgesinde uzun yıllardır gayrı menkul danışmanlığı yapan Çözüm Gayrımenkul işletmecileri Zafer Balcı ve Engin Aşçı, Karasu ve Kocaali'ye yatırım yapanların karlı çıktığını söylüyor.

icin-1-033.jpg

Yatırımcıların genellikle İstanbul, Kocaeli, Gebze ve kısmen de Ankara'dan olduğuna dikkat çeken yetkililer, yatırım için acele edilmesinin önemine vurgu yapıyorlar.

Karasu ve Kocaali'de her bütçeye hitap edecek arsa, tarla, bağ bahçe ve arazinin ellerinde mevcut olduğuna işaret eden, Balcı ve Aşçı, " Çözüm Gayrımenkul olarak yaklaşık 20 yıldır hizmet veriyoruz. Yatırımcılarımıza yardımcı olma konusunda gerekli tüm altyapıya sahibiz. Bütçelerine göre doğru yatırım yapmalarını sağlıyoruz. Portföyümüzde yazlık arsa, tarla, fındıklık ve her türlü arazi mevcuttur. Bölgemize son yıllarda yoğun bir ilgi olduğu doğrudur. Talep sürekli artmaktadır. Pandemi sonrası daha yoğun bir taleple karşılaşacağımızı düşünüyoruz.. Bahçeli bir evim, villam olsun diyen insanlarımızın sayısında da hergeçen gün artış gözlemliyoruz. Buralardan daha önce arsa ve arazi satın alanların önemli kazanç elde ettiklerini söyleyebiliriz."diye konuştular.

Çözüm gayrımenkul iletişim:0535 726 25 66-0532 367 8156

icicicninini.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.