23 Nisan 2024
  • İstanbul22°C
  • Ankara26°C

MÜGE ANLI CANLI YAYINDA ÇILGINA DÖNDÜ

ATV ekranlarının reyting rekortmeni programı Müge Anlı ile Tatlı Sert’te onlarca kişiyi milyonlarca lira dolandırdığı iddia edilen İhsan Çapar olayının üstüne gidilmeye devam edildi.

Müge Anlı canlı yayında çılgına döndü

07 Şubat 2020 Cuma 17:36

Geçtiğimiz günlerde canlı yayına katılan Adile Yeşilgöz ve babası Mehmet Bey’in İhsan Çapar tarafından dolandırılma hikâyesi akıllara durgunluk vermişti. 25 yaşındaki Adile Yeşilgöz, sosyal medyadan tanıştığı İhsan Çapar ile evlenmeye kalktı. Adile Hanım ve babasını hedef aldığı söylenen İhsan isimli şahıs, nişanlanmaya geldiklerinde ‘Evinizden define çıkartacağız’ diyerek Adile Hanım ve babasının tüm birikimini alıyor. Canlı yayında İhsan Çapar isimli kişinin Adile Yeşilgöz ve Mehmet Bey’in haricinde onlarca kişiyi dolandırdığı ortaya çıktı. Dolandırılan sayılarca kişi Müge Anlı canlı yayınına akın ederken, İhsan Çapar, Mecit Çapar ve Suriyeli sahte şeyhin gözaltına alındığı bilgisi canlı yayında son dakika olarak geçti. İşte akıllara durgunluk veren olayın ayrıntıları…
ATV ekranlarının reyting rekortmeni programı Müge Anlı ile Tatlı Sert programında akıllara durgunluk veren İhsan Çapar olayının üstüne gidilmeye devam edildi! Adile Yeşilgöz ve babasını önce evlilik vaadiyle, daha sonra da evinizde define var, cinlerim var diyerek kandıran İhsan Çapar'ın Adile Hanım ve babasının dışında onlarca kişiyi daha dolandırdığı ortaya çıktı. Daha önce dolandırdığı onlarca kişi Müge Anlı ile Tatlı Sert programa akın ederken, İhsan Çapar sahte şeyh ve kardeşi Mecit Çapar'ın gözaltına alındığı bilgisi canlı yayında son dakika olarak geldi. Toplamda 7.5 milyon TL'lik vurgun yaptığı ortaya çıkan İhsan Çapar ve kardeşinin dolandırıcılık yöntemleri ise akıllara durgunluk verdi.
MÜGE ANLI İLE TATLI SERT'TE AKILLARA DURGUNLUK VEREN OLAY!

Müge Anlı ile Tatlı Sert'tin bugünkü bölümünde İhsan Çapar, Mecit Çapar ve sahte şeyhin olayının üstüne gidildi. Akıllara durgunluk veren ayrıntıların ortaya çıktığı canlı yayında Müge Anlı çileden çıktı. İşte ayrıntılar;
ADİLE YEŞİLGÖZ VE BABASI MEHMET BEY'İN PROGRAMA GELMESİ İLE GERÇEK ORTAYA ÇIKTI!

Sosyal medyadan tanıştığı İhsan Çapar ile evlilik kararı alan Adile Yeşilgöz'ün başına ne geldiyse bu andan sonra geldi. Adile Yeşilgöz'ü istemeye İhsan Çapar sahte şeyh ve kardeşi Mecit Çapar ile geldi. Evinizde define var diyerek kandırdıkları Adile ve babasının tüm mal varlığına ellerinden alan abi kardeş ortalıktan kayboldular. Yöntemleri ise akıllara durgunluk verdi;
TÜRKİYE'NİN KONUŞTUĞU DOLANDIRMA OLAYI!

Müge Anlı programının 4 Şubat tarihli bölümünde akıllara durgunluk veren bir olay incelemeye başlanıldı. Adile Yeşilgöz ve babası Mehmet Bey'in iddia ettiği dolandırıldıkları iddiası ve başlarından geçen olaylar stüdyoda şok etkisi yarattı. 25 yaşındaki Adile Yeşilgöz, sosyal medyadan tanıştığı İhsan Çapar ile evlenme kararı aldı. Adile Hanım ve babasını hedefe aldığı söylenen İhsan isimli şahıs, istemeye gittikleri sırada 'Evinizden define çıkartacağız' diyerek Adile Hanım ve babasının tüm birikimini elinden aldılar. Olaylar sadece bu kadarla kalmazken, evlilik vaadi ile dolandırılan genç kadın çareyi Müge Anlı ile Tatlı Sert'e çıkmakta buldu.

Aynı zamanda programa telefon ile onlarca kişi bağlanarak aynı kişi tarafından dolandırıldıklarını iddia etti ve bugün ise canlı yayındalardı. İhsan Çapar'ın boş bidonları büyü yaparak altın doldurduğuna inandırdığı kişilerden yüz binlerce lira para aldığı ortaya çıktı.
BÜYÜK YAPMAK VE ÜÇ HARFLİLERLE KONUŞTUĞUNU İDDİA EDEREK DOLANDIRDI

İhsan Çapar, dolandırdığı kişileri büyü yapmak ve üç harflilerle konuştuğunu iddia ederek korkuttuğu ve inandırdığı ortaya çıkarken yaptığı her şeyin bir illüzyondan ibaret olduğu bugün yayın sırasında gözler önüne serildi!
BÜYÜK YAPMAK VE ÜÇ HARFLİLERLE KONUŞTUĞUNU İDDİA EDEREK DOLANDIRDI

Yaşanan bu olaylar akıllara Palu ailesini getirirken, sosyal medyada pek çok kişi Adile Yeşilgöz, İhsan Çapar olayını 'İkinci Palu vakası' olarak adlandırdı.

Kaynak:Sabah
 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.