28 Mart 2024
  • İstanbul22°C
  • Ankara20°C

MİMAR SİNAN’IN ÇOCUK YAZARLARI, ŞİİR YAZDI.

İstanbul Valiliği´nin "Çocuk Yazarlar Projesi" ne Tuzla Mimar Sinan İlkokulu öğrencileri yoğun ilgi ve alaka göstererek 40’a yakın şiir kitabı yazdılar.

Mimar Sinan’ın Çocuk Yazarları, şiir yazdı.

20 Haziran 2016 Pazartesi 15:13

Mimar Sinan 4’üncü sınıf öğrencilerinin gösterdiği büyük çaba ve gayret neticesinde yazdıkları ve kitap haline getirdikleri eserler, okul müdürü Mustafa Toprakçı, müdür yardımcıları, öğretmenler, öğrenciler ve velilerin katılımıyla okul bahçesinde bir imza töreniyle tanıtıldı.

dsc_0021-003.jpg

Şiir Antolojisi Kitabı İmza töreninde okul müdürü Mustafa Toprakçı kendi yazdığı bir şiiri de okuyarak öğrencilerin yazdıkları şiir kitaplarının önemine vurgu yaptı. Toprakçı, geleceğin ünlü şairlerinin kendi okullarından çıkacağına inandığını ifade etti.

Müdür Toprakçı, "Öğrencilerimizin bu çalışmalarında emeği geçen eğitim kadromuza ve bu çalışmalarda onları destekleyen herkesi tebrik ediyorum. Mimar Sinan İlkokulu’nda bu tür çalışmaların ilerleyen yıllarda daha da çoğalarak artmasını temenni ediyorum." dedi.

Müdür Yardımcısı Seray İç, öğrencilerin şiir kitabı çalışmalarının aşamaları hakkında davetlilere bilgi verdi. İç, öğretmen ve velilerimizin de öğrencilerle aynı duygu ve heyecanı yaşayarak, şiir kitaplarının ortaya çıkmasında katkılarının büyük olduğunu ifade etti.

Daha sonra okul müdürü Mustafa Toprakçı, müdür yardımcıları, öğretmenler ve veliler kurdele kesimini birlikte yaptılar.

dsc_0029.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.