28 Mart 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara22°C

MİLLİ YILDIZ BARCELONA'YA! TRANSFERİ DUYURDULAR...

Fransa'da milli yıldızlar adım adım mutlu sona doğru gidiyor. Lille'de gösterdikleri müthiş performans ile Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik transfer listelerinde ilk sırada yer alıyor.

Milli yıldız Barcelona'ya! Transferi duyurdular...

11 Mayıs 2021 Salı 18:54

TRANSFERDE PAYLAŞILAMIYORLAR 
Milli yıldızların gösterdikleri müthiş performans sonrası transfer dedikoduları da gündeme bomba gibi düşmeye devam ediyor. Daha önce Trabzonspor'dan rekor bir ücretle Lille'e giden Yusuf Yazıcı'nın adı birçok ekip ile anılıyordu.
YUSUF İÇİN ARSENAL SESLERİ 
Bu sezon Fransız ekibi Lille ile 40 maça çıkan tecrübeli orta saha oyuncusu Yusuf Yazıcı 14 gol 5 asiste imza atarken Avrupa basınında adı Milan ve Arsenal ile sık sık anılıyor. Özellikle Mesut Özil'in takımdan ayrılmasından sonra Yusuf'un adı daha yüksek sesle konuşulmaya başladı.
FENERBAHÇE İDDİASI 
Bu sezona damga vuran yıldızlardan biri de milli golcümüz Burak Yılmaz. Son hafta attığı 2 golle haftanın oyuncusu seçilen Burak Yılmaz'ın adı Süper Lig'den Fenerbahçe ile anılıyordu. Türkiye'nin öne gelen spor yorumcuları Burak ve Fenerbahçe flörtüyle ilgili iddialı açıklamalarda bulunmuştu. YILIN FUTBOLCUSUNA ADAY 
Fenerbahçe'den başka adı ABD ekipleriyle de anılan Burak Yılmaz bu sezon Fransız ekibi Lille'de 31 maçta forma giydi ve 17 gol 5 asiste imza attı. Burak Yılmaz ayrıca bu sezon 'Fransa'da Yılın Futbolcusu'na aday gösterildi.
ZEKİ İÇİN BOMBA İDDİA 
Lille'de forma giyen ve gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran milli futbolcumuz Zeki Çelik ile ilgili müthiş bir iddia ortaya atıldı.
BARCELONA'DA LİSTEDE 
Soccer.10ztalk.com'da yer alan habere göre 24 yaşındaki yıldız sağ bek, Barcelona'da forma giyen Sergi Roberto'nun yerini alabilecek üç isimden biri. Zeki'nin özelliklerinden bahsedildiği haberde milli futbolcunun geniş alanda oynadığından ataklarda hücuma katılmayı sevdiğinden ve rakiple girdiği 1'e 1 mücadelelerde başarılı olduğundan bahsedildi.
15 MİLYON EURO 
Ayrıca, haberde Zeki Çelik'in pazarlıklar sonrası 15 milyon euroya Barcelonaya imza atabileceği vurgulandı. Milli futbolcumuz, bu sezon Fransa Ligue 1'de bitime iki hafta kala zirvede bulunan Lille'de 27 maça çıkarken 3 gol 3 asistle takımına önemli katkıda bulundu. Kaynak:Milliyet

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.