25 Nisan 2024
  • İstanbul22°C
  • Ankara28°C

MİLLİ EĞİTİMDEN BOMBA PROJE!

Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, "Kendini Geliştir, Öğrenciyi Yetiştir-4" projesi kapsamında öğretmenlere yönelik mesleki ve kişisel gelişim seminer programının dördüncüsünü 11 Eylülde 2018’de başlıyor.

Milli Eğitimden bomba proje!

10 Eylül 2018 Pazartesi 15:08

Daha öncede eğitim camiasında örnek seminer çalışması olarak gösterilen program, öğretmenlerin yüksek talebi üzerine dördüncüsü organize edildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı resmi okullarda görev yapan 2 bin 448 öğretmen, kurum tarafından hazırlanan http://tuzla.meb.gov.tr/seminer/ adresi üzerinden tercih ederek, istedikleri seminer ve atölye çalışmalarına katılacak.

Tuzlalı öğretmenler, seminer programında Cumhurbaşkanlığı Bilişim Uz. Buğra AYAN, Türk Dil Kurumu Başkanlığını yapmış olan Prof. Mustafa Kaçalin,  Astrofizkçi Dr. Selçuk Topal, TRT Sanatçıları Seda Gökkadar, Mustafa Arı, yılın akademisyeni seçilen MEF Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr.Mustafa Özcan, Prof. İsmail Hakkı Kadı, film yönetmeni Dr. Mustafa Ablak, Silikon Vadisine Türkiye Cumhuriyetini temsilen ilk Teknoloji Girişimcisi Salih Kükrek, Çek Cumhuriyeti Mili Eğitim Bakanlığı tarafından kurulan ITC International öğretmen eğitim merkezinin yönetim kurulu başkanı ve üyeleri, Araştırmacı Tarihçi Ahmet Sefa Özkaya, Uz.Psikolog Selin Özkan gibi kendi alanında isim yapmış birçok değerli şahsiyetle tanışacaktır.

Uluslar arası eğitimcilerin bulunduğu bu program İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Karma Bölgesel Stratejik Ortaklık TR01-KA201-035379 Our Work To Extract Ores projesinin uluslararası eğitimcileri tarafından da destekleniyor. Yurtdışından gelen yabancı eğitmenler İngilizce öğretmenlerine yönelik konferans ve workshop çalışması yapacaktır.

12-001.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.