29 Mart 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara13°C

METEOROLOJİDEN SON DAKİKA UYARISI: ÇOK KUVVETLİ GELİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son dakika açıklamasına göre, çok sayıda ilimizde 'şiddetli' ve 'çok kuvvetli' yağış bekleniyor.

Meteorolojiden son dakika uyarısı: Çok kuvvetli geliyor

13 Temmuz 2020 Pazartesi 16:32

Yapılan açıklamada, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Zonguldak, Bartın, Kastamonu, Afyonkarahisar ve Ankara için ani sel, su baskını, yıldırım uyarısı yapıldı. İşte bölge bölge hava durumu...

Yağışların, Giresun'un doğu ve Trabzon'un batı ilçelerinde kuvvetli, Rize ve Artvin çevreleri ile Trabzon'un doğu ilçelerinde çok kuvvetli yer yer şiddetli olacağı tahmin ediliyor.

Yağışlar nedeniyle meydana gelebilecek sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar ve yerel küçük çaplı dolu yağışına karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

Az bulutlu, zamanla parçalı ve yer yer çok bulutlu, yarın (Pazartesi) sabah saatlerinden itibaren bölgenin doğusunun yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yarın (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

İSTANBUL 21°C, 26°C

Az bulutlu, zamanla parçalı ve yer yer çok bulutlu, yarın (Pazartesi) sabah saatlerinden itibaren yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

Kaynak:Haber7

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.