28 Mart 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara18°C

MESSİ İMZAYI ATTI

Barcelona ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ve takımdan ayrılacağı iddia edilen Messi, Katalan kulübüyle yeniden anlaştı.

Messi imzayı attı

25 Kasım 2017 Cumartesi 16:27

İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Barcelona'nın yıldızı Lionel Messi, kulübüyle sözleşmesini 2021 yılına kadar uzattı.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Arjantinli oyuncunun sözleşmesinin 2020-21 sezonuna kadar uzatıldığı belirtilirken, alacağı ücret hakkında bilgi verilmedi.

Katalan temsilcisiyle sözleşme uzatma tarihinin gecikmesi nedeniyle son dönemde adı Manchester City ve Paris Saint-Germain gibi Avrupa'nın önde gelen diğer kulüpleriyle anılmaya başlayan 30 yaşındaki Arjantinli oyuncunun, serbest kalma bedeli 700 milyon avro olarak sözleşmeye eklendi.

Barcelona'nın altyapısına 13 yaşında katılan Messi, ilk resmi maçına 17 yaşında çıktı ve gösterdiği üstün performansla kulübün ve dünya futbolunun sembol isimleri arasına girdi. Lionel Messi, Katalan temsilcisinde 602 maçta 523 gol atarken, kaptanlığını yaptığı Arjantin Milli Takımı'nda da 61 kez fileleri havalandırdı.

Kariyerinde 5 Altın Top ve 4 Altın Ayakkabı ödülü bulunan Messi, Barcelona ile toplam 30 kupa (8 lig, 4 Şampiyonlar Ligi, 5 İspanya Kral Kupası, 7 İspanya Süper Kupa, 3 UEFA Süper Kupa, 3 Kulüpler Dünya Kupası) kaldırdı.

SABAH

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.