28 Mart 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara16°C

MERKEZ ORTA OKULU'NDAN MEKTUP ARKADAŞLIĞI

Pendik Merkez İmam Hatip Orta Okulu Öğrencilerin yazılı ifadelerini güçlendirmek ve kendilerini daha iyi ifade etmelerini sağlamak amacıyla mektup arkadaşlığı başlattı.

Merkez Orta Okulu'ndan mektup arkadaşlığı

06 Mart 2020 Cuma 12:20

Öğrencilerimizin yazılı ifadelerini güçlendirmek ve kendilerini daha iyi ifade etmelerini sağlamak amacıyla İstanbul Fatih Neslişah İmam Hatip Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Selda Gazioğlu ile irtibat sağlayarak mektup arkadaşlığı projesi başlattık ve bu projeye 5-B ve 6-C sınıfından 50 öğrencimiz katıldı.

merkekez-393154048_n.jpg

Bugün ise mektup arkadaşları okulumuzu ziyaret ettiler. Gelen misafirlerimizi müdürümüz, ziyaretlerinden dolayı öğrencilere teşekkür ederek okulumuz hakkında kısa bir bilgi verdi. Mektup Arkadaşlarına hazırlık yapan öğrencilerimiz konferans salonunda kısa bir tiyatro,ilahi ve şiirden oluşan bir program hazırladılar. Akabinde velilerimizin hazırlamış olduğu ikramları sunduk ve okulumuzu gezdirerek tanıttık.Arkadaşlarıyla beraber bir süre vakit geçirdikten sonra misafirlerimizi yolcu ettik. Sene başından bu yana Mektup Arkadaşım projesine katkı sağlayan okulumuz Türkçe öğretmenlerinden Ayten keskin ve Müjdat Özyıldırım’a teşekkür ediyoruz.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.