16 Nisan 2024
  • İstanbul26°C
  • Ankara26°C

MERAL AKŞENER CUMHURBAŞKANI OLACAK! PARLEMENTER SİSTEME GERİ DÖNECEĞİZ

Pendik’te görev yapan Yerel Basın Temsilcileriyle bir araya gelen İYİ Parti Pendik İlçe Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, yerel basının önemine vurgu yaparak tanışma toplantısı düzenledi.

Meral Akşener Cumhurbaşkanı olacak! Parlementer sisteme geri döneceğiz

19 Şubat 2018 Pazartesi 15:14

İlçe Başkanı Gökhan Gündağ, parti çalışmaları hakkında yerel basın mensuplarına bilgi verdi.

İyi Parti Pendik Kurucu İlçe Başkanı Gökhan Gündağ, İstanbul’da en son atanan ilçe olmalarına rağmen, Pendik’te teşkilatlanma çalışmalarını hızla tamamlayarak önümüzdeki seçimlere hazır olduklarını ifade etti.

Önümüzdeki aylarda açılışını düşündükleri İlçe Binasına İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i getirmeyi planladıklarını söyleyen Gündağ, 4 Şubat 2018 Pazar Günü İlçe Kongresini yaptıklarını çok iyi ve kaliteli bir kadro kurduklarını belirtti. İlçede üye çalışmalarına ağırlık vereceklerini İYİ Partinin şimdiden halkta büyük karşılığının olduğunu gözlemlemenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. İYİ Parti Genel Başkan Meral Akşener’in 2019 Cumhurbaşkanlığı Seçiminde Cumhurbaşkanı seçileceğine inancının tam olduğunu belirten Gökhan Gündağ, seçilir seçilmez İYİ Partinin tüzüğünde de yazıldığı gibi Demokratik Parlamenter Sisteme hızla geçeceklerini söyledi.

HABER:YAŞAR ŞİMŞEK

dsc_6554.jpg

dsc_6531.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.