20 Nisan 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara10°C

MELTEM MİRALOĞLU SON GÖRÜNTÜLERİYLE ŞOK ETTİ! 80 YAŞINDAKİ ADAMLA EVLENMİŞTİ

Meltem Miraloğlu, 80 yaşında Amerikalı bir adamla evlenerek herkesi şaşırtmış ki son haliyle takipçilerini hayli endişelendirdi.

Meltem Miraloğlu son görüntüleriyle şok etti! 80 yaşındaki adamla evlenmişti

31 Ekim 2019 Perşembe 16:46

Bir dönem televizyon ekranlarında yayınlanan Hayat Devam Ediyor dizisinde yaşlı bir adamla evlendirilen bir çocuk karakterine hayat veren Meltem Miraloğlu, diziyi gerçek hayatına taşımış, 80 yaşında bir Amerikalı ile evlenerek magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. 

Evliliğinin ardından yaptığı açıklamalarla da herkesi şoke eden Miraloğlu, son haliyle takipçilerini korkuttu. Sosyal medya hesabı Instagram'dan video paylaşan Miraloğlu'nu takipçileri yoruma boğdu.

Instagram'dan yayınladığı videoda ağlamaklı ve oldukça üzgün gözüken Miraloğlu, paylaştığı videoya herhangi bir not düşmese de takipçileri, Miraloğlu'nun mutlu olmadığını ifade eden birçok yorum yazdı. 

Takipçilerinin evliliğinde mutsuz olduğunu iddia ettikleri Miraloğlu'na "Çok hüzünlü duruyorsun, niye bu kadar mutsuzsun?" gibi yorumlar yapıldı. 

Yıllar önce rol aldığı Hayat Devam Ediyor dizisinde çocuk gelin rolünü oynayan oyuncu Meltem Miraloğlu, Amerika'da kendisinden 48 yaş büyük biriyle evlendi. Evliliğiyle günlerce konuşulan Miraloğlu, bu sefer de paylaştığı hüzünlü videosuyla konuşulmaya başlandı.

Kendisinden 48 yaş büyük biriyle evlendi

Hayali olan Amerika'ya yerleşen 32 yaşındaki Miraloğlu, kendisini evlat edinen 80 yaşındaki Patrick isimli adamla nikah masasına oturdu. Evliliği için "Yaş farkı sorun değil. Onun çok genç bir kalbi var. Serveti ve Amerikan vatandaşlığı umurumda değil. Bizimkisi ilk görüşte aşk" diyen oyuncunun son paylaştığı videosundaki mutsuz halleri takipçilerini endişelendirdi.

Yüzündeki endişe takipçilerini korkuttu

Evliliğinde mutsuz olduğu, sadece zengin olmak istediği için evlendiği söylenen oyuncu, dün şarkı dinlerken bir video çekti. Oyuncunun mutsuzken bir anda gülmesi ve yüzündeki endişe takipçilerini korkuttu. Miraloğlu'nun videosunun altına "Çok hüzünlü duruyorsun." ve "Niye bu kadar mutsuzsun?" diye bir sürü yorum yağdı.

Kaynak:İnternethaber

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.