29 Mart 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C

KİŞGEM PAKİSTAN'A ÖRNEK OLDU!

Türkiye’de kadınlara yönelik tek iş geliştirme merkezi olan KİŞGEM’i, yerli ve yabancı birçok heyet ziyaret ederek başarıları ve çalışmalarını yerinde inceliyor.

KİŞGEM Pakistan'a örnek oldu!

24 Şubat 2017 Cuma 18:40

Ülkelerinde kadın girişimcilere yönelik çalışmalar gerçekleştirmek isteyen Pakistan’ın Pencap Eyaletinden gelen heyet, KİŞGEM’in çalışmalarını yerinde inceledi.

Kurulduğu 2008 yılından bu yana onlarca girişimci kadının önünü açan Kadın Girişimci İş Geliştirme Merkezi (KİŞGEM) başarılarını ülke genelinde ve uluslararası çapta duyuruyor. Türkiye’de kadınlara yönelik tek iş geliştirme merkezi olan KİŞGEM’i, yerli ve yabancı birçok heyet ziyaret ederek başarıları ve çalışmalarını yerinde inceliyor. Bu ziyaretlerden biri de Pakistan’ın Pencap Eyaleti bakanlarından oluşan bir heyet tarafından gerçekleştirildi. Ziyarette KİŞGEM Sorumlusu Nesrin Çıklabakkal, Pencap Eyaleti Finans Bakanı Dr. Aisha Ghaus Pasha ve Sanayi, Yatırım ve Kurumlar Bakanı Sheikh Ala ud Din ile teknik ekipten oluşan heyete merkezin işleyişi ve çalışmaları hakkında sunum eşliğinde bilgi verdi.

Ziyaretin sonunda Pendik Belediye Başkan Yardımcıları Sami Divleli ve Vahap Doğan, Pakistanlı misafirlere hediye takdiminde bulundu.

oral-caat-dsc-2078.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.