25 Nisan 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara21°C

KAYMAKAM ÜNSAL, "OKULLARIN ÇEVRESİNDE KUŞ UÇURTMAYACAĞIZ."

2017-2018 eğitim-öğretim yılında okullar ve çevresinde alınacak güvenlik tedbirleri toplantısı Sülüntepe Mahallesinde eğitim-öğretim faaliyetlerini yürüten Fatma Gözen Eralp İlkokulunda yapıldı.

Kaymakam Ünsal, "Okulların çevresinde kuş uçurtmayacağız."

11 Ekim 2017 Çarşamba 14:44

Güvenlik Toplantısına Pendik Kaymakamı İlhan Ünsal, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Eyüp Sabri Öksüz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytekin Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Alpaslan Atasoy, İlçe Jandarma Komutanı J.Yzb. Cengiz Önder ve İlçe Sağlık Müdürü Dr. Kamil Eyüboğlu katıldı.

Toplantıda konuşan Pendik Kaymakamı İlhan Ünsal, öğrencilerin eğitim-öğretimlerini güvenli ve huzurlu bir ortamda geçirmelerini sağlamak için güvenlik tedbirlerinin artırılması, okullar bölgesinde, okullar çevresinde ve özellikle okullara giriş çıkış saatlerinde öğrencilerin madde bağımlılığı ve diğer zararlı alışkanlıklara karşı korunması amacıyla alınangereken tedbirlere dikkat çekti.

Ünsal, "Aldığımız  tedbirlerle bundan böyle tüm okul çıkış saatlerinde polis ve jandarma görevlileri uygulama yapacaklar. Okul önlerinde seyyar satıcı kılığında, dilenci görünümünde, okul yakınında bulunan büfe bakkal gibi yerler titizlikle takip edilerek gerektiğinde aramaya tabi tutulacak. Çocuklarımızı gözümüz gibi koruma noktasında kararlıyız. Tüm güvenlik güçlerimiz teyakkuzda. Aynı duyarlılığı okul yöneticileri ve velilerden de bekliyoruz. Özellikle anne ve babalar çocuklarını çok sıkı takip etsinler."dedi.

Fatma Gözen Eralp İlkokulu Konferans Salonunda Yerel ve Ulusal medya mensuplarına yaptığı açıklamanın ardından Kaymakam İlhan Ünsal, okul önünde polis ve jandarma tarafından yapılan uygulamaya katılarak bir süre izledi.

HABER: YAŞAR ŞİMŞEK

dsc_0051-002.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.