29 Mart 2024
  • İstanbul12°C
  • Ankara14°C

KADINLAR BU KURSU KAÇIRMASIN!

Tuzla Halk Eğitimi Merkezi’nde yenilikler bitmiyor. Şimdi de pastacılık kursu açıldı.

Kadınlar bu kursu kaçırmasın!

17 Aralık 2018 Pazartesi 11:38

HERKES KENDİ PASTASINI YAPACAK

Tuzla Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Metin ÇANGIR, günümüzde mesleklerin değişim ile karşı karşıya olması ve daha karmaşık bir yapıda bulunmaya başlaması nedeniyle, meslekî yeterliklerin de geniş tabanlı bilgilere, becerilere ve tavırlara dayalı olmasını ve programların buna göre geliştirilmesini zorunlu hâle getirmektedir dedi.

ÇANGIR, Yiyecek İçecek Hizmetleri alanı altında yer alan mesleklerde ulusal ve uluslararası düzeyde standartlara uygun, her yaşta ve düzeyde bireye meslekî yeterlikler kazandıracak eğitim ve öğretim olanağının sunulduğunu söyledi.

pastalari-690314600448_n.jpg

 Halk Eğtimi Müdürü ÇANGIR, "Mesleğin gerektirdiği yeterlikleri kazanan bireyler Yiyecek İçecek Hizmetleri alanında; 1. Konaklama işletmelerinin pastane bölümlerinde, 2. Pastanelerde, 3. Kurum mutfaklarında, 4. Kafeterya ve restoranlarda, 5. Yemek fabrikalarında, 6. Baklavacı ve börekçi, vb. yerlerde çalışabilirler. Kurs sayısı ve çeşidini artırmak için çalışıyoruz. Kurslarımıza kayıt olmak isteyenler web sitemiz üzerinden ön kayıt yaptırabilir."dedi.

pastalari-66364160_o.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.