23 Nisan 2024
  • İstanbul22°C
  • Ankara26°C

İNÖNÜ CHP GENEL MERKEZE ÇAĞRILDI BOMBA GELİŞME

CHP'nin Şişli Belediye Başkan adayı konusunda yeni gelişmeler var. Hayri İnönü genel merkeze çağrıldı. İnternet İstanbul kimin aday yapıldığını öğrendi.

İnönü CHP genel merkeze çağrıldı bomba gelişme

14 Ocak 2019 Pazartesi 15:32

CHP Parti Meclisi, 16 Ocak'ta yapacağı toplantıda yeni belediye başkan adaylarını belirleyecek. Battal İlgezdi ile Murat Hazinedar'ın durumu belirsizliğini korurken İstanbul'da en çok merak edilen ise Şişli Belediye Başkan adayı... Bu konudaki flaş gelişmeyi internetistanbul.com sitesi duyurdu.

İnönü merkeze çağrıldı
Şişli Belediye Başkanlığı'na bir dönem daha talip olan Hayri İnönü CHP Genel Merkezi'ne davet edildi. İnönü adaylığını kesinleştirmek için gittiği genel merkezden üzüntüyle ayrıldı. Zira İnönü'e aday yapılmayacağı bilgisi verildi.

Mustafa Sarıgül geliyor
Şişli için CHP yeniden Mustafa Sarıgül'e dönme kararı aldı. Sarıgül'ün ismi çarşamba günü Şişli Belediye Başkan adayı olarak duyurulacak.

"BENİ ADAY YAPMAK ZORUNDA"
Geçtiğimiz günlerde Habertürk yazarı Nagehan Alçı'ya konuşan Sarıgül şu ifadeleri kullanmıştı:
"Her gün sahadayım. Bana inanılmaz bir ilgi ve özlem var. Halk Sarıgül'ü istiyor. Şişli Sarıgül diye inliyor. Kemal Bey İstanbul'un oylarını yükseltmek istiyorsa beni aday yapmak zorunda. 2014'te İstanbul'a uygun gördüğü bir ismi, üstelik şimdi bu kadar da teveccüh varken Şişli'ye aday yapmamasını bu halka anlatamaz."

CHP 15 büyükşehir, 28 il, 437 ilçe ve 150 belde olmak üzere toplam 630 belediye başkan adayını belirledi. Çarşamba günü de diğer adaylar kamuoyu ile paylaşılacak.

Kaynak: internetistanbul.com/İnternethaber.com

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.