20 Nisan 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara10°C

İBB GELMEYİNCE İLÇE BELEDİYESİ HAREKETE GEÇTİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Eyüp Sultan Camii'nin meydanında bulunan, İstanbul'un simge mekanlarından süs havuzunu temizlemedi. Vatandaştan gelen yoğun şikayet üzerine harekete geçen ilçe belediyesine bağlı ekipler süs havuzunda temizlik yaptı.

İBB gelmeyince ilçe belediyesi harekete geçti

19 Ağustos 2019 Pazartesi 14:00

İstanbul'un simgelerinden olan ve her gün on binlerce yerli ve yabancı turist ağırlayan Eyüp Sultan Camii'nin meydanında bulunan ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından temizlenmesi gereken süs havuzu, vatandaşlardan gelen yoğun şikâyet üzerine Eyüpsultan Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri tarafından temizlendi.
Vatandaşların süs havuzundan gelen kötü koku gerekçesiyle yaklaşık bir aydır İBB Beyaz Masa’ya ilettiği şikâyetler karşılık bulmayınca, sosyal medyada kampanya başlatıldı. Bunun üzerine devreye giren Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, süs havuzunun temizlenmesi talimatını verdi.
Konuyla ilgili ulaşılan İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetkililerinin, hortum bozuk olduğu gerekçesiyle süs havuzunu yaklaşık bir aydır temizleyemediklerini aktardıkları öğrenildi.

Kaynak:Haber7

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.