28 Mart 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara22°C

HAYRETTİN HOCA'DAN ÖNEMLİ UYARI: ÖLÜMÜN TECRÜBESİ OLMAZ

Prof. Hayrettin Karaman 24 Haziran seçimleri öncesi "Ölüm tecrübe edilemez ve son pişmanlığın faydası yoktur." diyerek son uyarısını yaptı.

Hayrettin Hoca'dan önemli uyarı: Ölümün tecrübesi olmaz

21 Haziran 2018 Perşembe 15:50

Prof. Hayrettin Karaman Yeni Şafak'taki bugünkü yazısında pazar günü yapılacak seçimler öncesi son uyarısını yaptı ve ekledi "Ölüm tecrübe edilemez ve son pişmanlığın faydası yoktur. Bizim insanımız oyunu kullanırken bu defa da gaflete düşmeyecek, Recep Tayyip Erdoğan’ı cumhurbaşkanı, partisini de iktidar yapacaktır; bu ümit ve dua ile yolumuza devam edelim vesselam."

ECDADIDIMIZIN BİZE BIRAKTIĞI TOPRAKLARDA YAŞIYORUZ

Büyük devletler kurmuş, asırlar boyunca üç kıtaya hakim olmuş, devleti ve saltanatı din-i mübinin, dolayısıyla ahlak ve adaletin emrine vermiş, İslam ümmetinin hayırlı bir parçası olan, beşeriyet icabı kusurları olsa da “hasenât seyyiatı, sevaplar bir kısm günahları siler” müjdesine göre gök kubbede hoş sadâ bırakmış ve inşallah Allah katında rızaya ermiş bir milletin çocukları olarak, ecdadımızın fetih ve imar ederek bize bıraktığı bu topraklar üzerinde yaşıyoruz, ama onları, kulca büyük ve hayırlı yapan pek çok değeri koruyabilmiş değiliz.
 

HİZMET VE KAZANIM BAKIMINDAN EN HAYIRLI EVLADI ERDOĞAN'DIR

Gaflet, yanlış hesap, oyuna gelmek, pirinç peşinde evdeki bulguru da kaybetmek gibi kusurlarımız yüzünden madde ve manada geride kaldık. İçimizde makbul dualı kullar da var ki, Allah Teâlâ 1950’lerden bu yana birkaç hayırlı kuluna iktidar nasib etti, halkın geçici uyanış ve sahipleniş yıllarında bu hayırlı kullar, kaybettiklerimizin bir kısmını geri kazanmamıza vesile oldular. Kanaatim ve inancıma göre bu kulların, hizmet ve kazanım bakımından en hayırlısı Recep Tayyip Erdoğan olmuştur. Onu dünya bilirken, bilen dostlar takdir ve dua, bilen düşmanlar da imhası için ellerinden geleni sarf ederken içimizdeki gafillerin küçük hesaplar veya manevi miyopi yüzünden yanlış yollara saptıkları, pire için yorganı yakma, ölümü tecrübeye kalkışma gibi yanlışlara düştükleri görülüyor.

DAHA HAYIRLI BİR LİDER VAR MI?

Ne imiş?

Bu iktidar şımarmış, maneviyatını kaybetmiş, içlerine sokulabilmiş sinekler yüzünden kamu menfaati zarar görüyormuş, yanlışlar yapılıyormuş…

Diyelim ki, bunlar kısmen doğru tespitlerdir.

Bu hareketin lideri ve asıl kadrosu hala hayırlı olma niteliklerini korumuyor mu?

Bence koruyorlar.

Madde ve manada kazanımlar devam etmiyor mu?

Herkes biliyor ki, ediyor.

Ufukta, hizmete talip olarak daha hayırlı bir lider ve kadrosu görülebiliyor mu?

İÇ VE DIŞ DÜŞMANLAR İKTİDARI DEVİRMEK İÇİN UĞRAŞIYOR

Kesinlikle hayır.

İç ve dış düşmanlar bu iktidarı devirmek için plan üstüne plan, kumpas içinde kumpas kuruyorlar mı?

Uykuda olmayanlar bunu da açıkça görüyorlar.

Gerçek tablo bundan ibaret iken hala hiyanete benzer sonuçlar doğurabilecek gafletin ve yanlış hesapların piyasaya sürülmesi, milletini ve memleketini seven, düşünen, büyük emeklerin ve fadâkârlıkların ürünü olan kazanımların kaybı ihtimali bile uykularını kaçıran hayırlı insanımızı derin endişelere sevkediyor.

ÖLÜM TECRÜBE EDİLMEZ VE SON PİŞMANLIĞIN FAYDASI YOKTUR

Ölüm tecrübe edilemez ve son pişmanlığın faydası yoktur.

Bizim insanımız oyunu kullanırken bu defa da gaflete düşmeyecek, Recep Tayyip Erdoğan’ı cumhurbaşkanı, partisini de iktidar yapacaktır; bu ümit ve dua ile yolumuza devam edelim vesselam.
Kaynak:Haber7.com

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.