29 Mart 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara13°C

HANDE FIRAT EVLENDİ EŞİ MURAT ÖZVARDAR KİMDİR?

Hande Fırat Murat Özvardar ile dün gece evlendi. Peki Hande Fırat'ın eşi Murat Özvardar kimdir neyin nesidir, ne iş yapar?

Hande Fırat evlendi eşi Murat Özvardar kimdir?

06 Aralık 2017 Çarşamba 14:58

Hande Fırat'ın düğününe kimler katıldı? 15 Temmuz darbe girişiminde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı facetime görüşmesiyle kariyerinde zirveye çıkan Hande Fırat dün Ankara'da iş adamı Murat Özvardar ile dünyaevine girdi. Herkesin merakla takip ettiği düğüne birçok isim katıldı. Aydın Doğan'ın da yer aldığı düğünde Ankara'nın yeni belediye başkanı Mustafa Tuna kıydı. Birçok ismin yer aldığı düğünde Hande Fırat'ın gelinliği de çok merak edildi. Sade bir gelinlik tercih eden Hande Fırat'ı aynı zamanda birçok gazeteci arkadaşı da yalnız bırakmadı. Gelin hep birlikte Hande Fırat'ın düğününde yaşananlara bakalım.

ERDOĞAN TÖRENDE YOKTU: Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna'nın kıydığı nikahta çiftin şahitliklerini ise AB Bakanı Ömer Çelik, Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, Murat Ezberci ve Recep Ercan Keskin yaptı. Bakan Çelik törende, "Sayın Cumhurbaşkanımız adına burada bulunuyorum. Kudüs'le ilgili toplantısı, telefon trafiği var. Kendisi benim gelmemi istediler. Sayın Cumhurbaşkanının evli çiftlere tavsiyesini herkes biliyor" diyerek evlilik cüzdanını geline takdim etti.

MURAT ÖZVARDAR KİMDİR? Hande Fırat'ın evlenmesiyle birlikte herkes damadın kim olduğunu merak etmeye başladı. Hande Fırat ile uzun zamandır ilişki yaşayan Murat Özvardar dün muradına erdi. 1952 yılında Manisa’da kurulan Özvardar şirketlerinin başında olan Murat Özvardar ünlü bir iş adamı. Özvardar, Beyaz eşya, inşaat, mobilya, otomotiv ve enerji sektörlerinde faaliyet göstermekte olan şirketin başında.

MURAT ÖZVARDAR'IN İKİZ İHANETİ : Medyaya Murat Özvardar ismi 2012 yılında çapkınlığı ile yansımıştı. Murat Özvardar birlikte olduğu Esra Özkan'ı ikizi Berna Özkan'la aldatmıştı. İhaneti öğrenen Esra Özkan, durumdan ikizinin eşi ünlü haber spikeri Korcan Karar'ı da haberdar etmişti. Soluğu mahkemede alan Korcan Karar, kendisini Murat Özvardar ile aldatan eşinden tek celsede boşanmıştı.

İnternethaber

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.