20 Nisan 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara13°C

FEVZİÇAKMAK MAHALLE MUHTARLIĞI'NDAN 3000 AİLEYE ERZAK KOLİSİ

Fevziçakmak'ın genç muhtarı Yıldıray Oktay, mahallede adeta değişim rüzgarı estiriyor. Genç muhtar Oktay'ın muhtarlığında mahallede şimdiye kadar yapılmamışlar yapılıyor ve gönüllere giriliyor.

Fevziçakmak Mahalle Muhtarlığı'ndan 3000 aileye Erzak Kolisi

13 Nisan 2021 Salı 15:54

Ramazan Ayı'nın başlamasıyla birlikte Fevziçakmak Mahalle Muhtarı Yıldıray Oktay, Pendik'teki ihtiyaç sahipleri için harekete geçti.

icicccici.jpg

Uzun süredir titiz bir şekilde hazırlıkları devam eden  ve Fevziçakmak Mahalle Muhtarlığı'nın organizasyonunda 3 bin adet yardım kolisinin dağıtımına Ramazan ayının ilk günü başlandı. Başta Fevziçakmak Mahallesi olmak üzere ilçenin farklı noktalarındaki ihtiyaç sahiplerine de erzak kolisi verilecek.

icicicin.jpg

Yardımlara bizzat Fevziçakmak Muhtarı Yıldıray Oktay'da eşlik ediyor. Genç muhtar ve dağıtım ekibi ihtiyaç sahiplerinin ikametgahlarında erzak kolilerinin teslimatını gerçekleştiriyorlar.

icin-bir-001.jpg

Fevziçakmak Mahallesi Genç Muhtar Yıldıray Oktay'ın muhtarlığında adeta bir dönüşüm yaşıyor. Mahalledeki muhtarlık faaliyetleri hiç bu kadar aktif olmamıştı. Adeta bir değişim rüzgarının estiği mahallede, her sorunla Yıldıray Oktay yakından ilgileniyor ve çüzüm için gerekli mercilerle temasa geçiyor.

icin-131.jpg

Yıldıray Oktay, " Tüm İslam Alemi'nin ve Fevziçakmak Mahallesi sakinlerinin Mübarek Ramazan Ayı'nı tebrik ediyorum. Yardımlarımız devam ediyor, bu hafta onuna kadar erzak kolisi dağıtımız sürecek. Bizde kayıtlı olan tüm ihtiyaç sahibi kardeşlerimize ulaşmayı planlıyoruz."diye konuştu.

yeniler.jpg

yenileriri.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.