23 Nisan 2024
  • İstanbul23°C
  • Ankara27°C

FENERBAHÇE'NİN YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜNÜN KİM OLACAĞI ORTAYA ÇIKTI!

Sezona Erol Bulut'la başlayan Fenerbahçe'de kötü iç saha performansı ve inişli çıkışlı sonuçlar, genç teknik adamın sonunu hazırlamıştı. Fenerbahçe'de takımın başına geçen Emre Belözoğlu'nun sezon sonunda koltuğu devredeceği isim belli oluyor.

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörünün kim olacağı ortaya çıktı!

13 Nisan 2021 Salı 15:38

Emre Belözoğlu ile sezonun sonunda mutlu sona ulaşmak için ligde kalan 7 maçta 7 galibiyet almanın hesaplarını yapan Fenerbahçe, bir yandan da gelecek sezon takımı emanet edeceği tecrübeli bir teknik adam arayışında.
 

ERDİNÇ SÖZER İMZALADI 
Son olarak Erol Bulut'un A Takım ile ilişiği kesildikten sonra Emre Belözoğlu'na yardımcı olarak getirilen Antrenör Erdinç Sözer, daha evvel görev aldığı takımlar nedeniyle Fenerbahçe'nin sezon sonundaki teknik adam planlarına adeta ışık tutuyor.

ALMAN EKOLÜ 
Kariyerinde Herta Berlin, Wolfsburg, Stuttgart, Hamburg ve Leverkusen gibi takımlarda yardımcı antrenörlük yapan Erdinç Sözer, Fenerbahçe'nin gelecek sezon takımı emanet etmek istediği 'ekol'ün habercisi olarak görülüyor.
 

LÖW İDDİASI ORTAYA ÇIKMIŞTI 
Yönetimin aldığı Erol Bulut kararı sonrasında Fenerbahçe'nin ilgilendiği dünyaca ünlü teknik adam Löw, Almanya Milli Takımı ile oaln birlikteliğini bu yaz oynanacak olan EURO 2020 sonrasında noktalandıracağını açıklamıştı.
 

LÖW MOLA VERECEĞİNİ AÇIKLADI 
Bu açıklamanın ardından ünlü teknik adam için nabız yoklayan Fenerbahçe, Alman basının iddiasına göre hoca ile anlaşmaya varsa da Löw cephesinden bu haberlerin ardından açıklama geldi. Löw, EURO 2020 sonrasında dinlenceğini ve takım çalıştırmaya bir süre ara vereceğini duyurdu.
Tüm bu gelişmelerin ardından Fenerbahçe'nin yeni hedefi ve kapalı kapılar ardında yapılan görüşmeler basına yansıdı. Bir dönem Türkiye'de görev alan Slaven Bilic'in yardımcılığını yapan ve şu anda Alman devi Borussia Dortmund'da teknik adamlık görevini üstlenen Edin Terzic'in görevi devraldığı isim Lucien Favre ile Fenerbahçe'nin yaptığı gizli görüşme ortaya çıktı.

icin-w.jpg

FAVRE İLE MASAYA OTURULDU 
Kariyerine İsviçre'de takım çalıştırarak başlayan Favre, Borussia Dortmund'dan önce Almanya Bundesliga'da Herta Berlin ve Glladbach takımlarını çalıştırdı.
 

BUNDESLIGA'DA 393 MAÇA ÇIKTI 
Almanya Bundesliga'da 3 takım çalıştıran Favre, bu takımlarla toplamda 393 maça çıktı. Bu karşılaşmalarda rakiplerini tam 197 maçta mağlup etmeyi başarırken 81 karşılaşmada sahadan 1 puanla ayrıldı.
 

GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİ 
Borussia Dortmund'da 896 gün süre almayı başaran 63 yaşındaki teknik adam, Fenerbahçe ile yeni sezon için bir dizi görüşme gerçekleştirdi. (Milliyet)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.