19 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara21°C

FENERBAHÇE'DE ERSUN YANAL DEPREMİ! YOLLAR AYRILIYOR

Ligdeki kötü gidişat sonrası Ersun Yanal'ı göreve getiren Ali Koç'un yeni sezona Yanal ile başlamayacağı öğrenildi. Ali Koç'un Jorge Jesus ile bir görüşme gerçekleştirdiği ve yeni sezonda kulübü ona teslim edeceği iddia edildi.

Fenerbahçe'de Ersun Yanal depremi! Yollar ayrılıyor

14 Mart 2019 Perşembe 18:13

Ligde çıktığı 10 maçta sadece 3 galibiyet alan ve ilerisi için umut vermeyen Ersun Yanal'ı uzun vadede düşünmeyen Ali Koç'un bu sefer kalitesini ispat etmiş tartışılmayacak bir hocayı takımın başına getirmeyi planladığı bildirilirken, Koç'un hedefindeki ilk ismin Jorge Jesus olduğu belirtildi.

Ali Koç, Başkanlık koltuğuna oturur oturmaz yönetimiyle birlikte radikal bir karar alarak Aykut Kocaman'a teşekkür edip Phillip Cocu'yla anlaşmaya varmıştı.

Koç, Hollandalı teknik adama 10 hafta dayanabilirken, camia ve taraftarların inanılmaz baskısı Ali Koç'u Ersun Yanal tercihine itmesine neden olmuştu.

JORGE JESUS 5 MİLYON EURO İSTEDİ
Akşam'da yer alan habere göre; Son olarak Al Hilal takımında çalışan ve 30 Ocak'ta Arabistan kulübüyle yollarını ayıran Jorge Jesus için girişimlere başlayan Ali Koç'un tecrübeli teknik adamın avukatı Hugo Vaz Serra ile masaya oturduğu ifade edilirken, Jesus'un avukatının Fenerbahçe'den yıllık 5 milyon euro istediği öğrenildi.

Önümüzdeki sezon takımı baştan aşağı değiştirecek olan Ali Koç'un anahtarları Jorge Jesus gibi bir teknik adama teslim etmeyi istediği anlaşılırken, Fenerbahçe'nin 64 yaşındaki çalıştırıcıyla görüşmeleri sürdürdüğü öğrenildi.

kaynak:Takvim

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.