20 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara16°C

FENERBAHÇE TRANSFER ŞOVA HAZIRLANIYOR!

Ara transferde sessizliğini koruyan Fenerbahçe asıl hamleyi gelecek sezon yapacak.

Fenerbahçe transfer şova hazırlanıyor!

19 Ocak 2018 Cuma 12:32

Devre arasında bulunabilirse 'ekonomik şartlara uygun' bir oyuncu takviyesi ile yetinmeyi planlayan yönetim, yaz transferinde ise şova hazırlanıyor.
BEDAVA YILDIZLAR VAR AMA...

UEFA'nın Finansal Fair Play kuralları nedeniyle radara sadece 'sözleşmesi biten' yıldızlar alındı. Sol bek, 8 numara, sol açık ve forvet arayan sarı-lacivertli kurmayların, belirledikleri 4 yıldız oyuncuya şimdiden ön teklifleri gönderdiği iddia edildi.

İşte o yıldızlar ve gelinen son aşamalar...
SEZON SONU YENİ GÖRÜŞME

3 yıllık ön teklif gönderildi. Görüşmeye açık. Sezon sonuna doğru tekrar masaya oturulacak.
MOUTINHO

Monaco'nun tecrübeli orta saha oyuncusu. 31 yaşında. Portekizli. Bu sezon 26 maçta 1 gol, 6 asisti var. O da sezon sonunda boşa çıkacak. Aykut Kocaman orta sahada 'oyun aklı' ve joker olarak düşünüyor.
FEREYRA

Arjantinli forvet. 26 yaşında. Shakhtar'da oynuyor ve kontratı 30 Haziran'da sona erecek. Bu sezon 28 maçta 20 gol kaydetti. 4 tane de asisti var.
ACELECİ DEĞİLLER

Yönetim ona da ön protokol önerisi sundu. Fenerbahçe ile görüşmeden diğer teklifleri değerlendirmemesi istendi. Menajeri imza için aceleci olmadıklarını söyledi.
SIDCLEY

Brezilyalı sol bek. Atletico Paranaense'de oynuyor. Kontratı 25 Ağustos'ta sona erecek. Takımı ile sözleşme yenilemeyi reddetmesi avantaj olarak görülüyor.
RESMİ TEMAS VAR MI?

Önümüzdeki günlerde resmen temasa geçilerek, teklif yapılacak. 2017'de 47 maça çıktı. 6 gol atıp, 4 de asist gerçekleştirdi.
BERNARD

Aykut Kocaman'ın üzerinde en fazla durduğu isim. 25 yaşında. Brezilyalı. Lakabı 'atom karınca'. Orta sahanın solunda oynuyor. Sağ kanat ve ofansif orta saha olarak da görev yapabiliyor. Shakhtar'da bu sezon 24 maçta 9 gol, 3 asist üretti.
5 YILLIK TEKLİF

Sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. 5 yıllık teklif yapıldı. Menajeri şimdiye kadar aldıkları teklifler arasında Fenerbahçe'ninkinin en ciddi 2-3 tekliften birisi olduğunu söyledi. Bernard'ın İspanya veya İngiltere'de oynamak istemesi tek sıkıntı.
KaynakSabah

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.