20 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara18°C

FATİH TERİM'İN SÖZLEŞMESİ BİTTİ! GALATASARAY'DAN AYRILIYOR MU?

Dursun Özbek’in göreve getirdiği teknik direktör Fatih Terim, imzayı 20 Ocak’a kadar attığını söyleyerek, kongreyi işaret etmişti. Peki şimdi ne olacak?

Fatih Terim'in sözleşmesi bitti! Galatasaray'dan ayrılıyor mu?

22 Ocak 2018 Pazartesi 17:28

Galatasaray'da Dursun Özbek'in göreve getirdiği teknik direktör Fatih Terim, imza töreninde yaptığı açıklamada "İki şey konuştuk biri ekonomi, diğeri süre. Süre önce 20 Ocak'a kadar, sonrasında Mayıs'a kadar, sonrasında tekrar oturup konuşacağız diye bir söz geçti aramızda." demişti.
FATİH TERİM'İN DURUMU NE OLACAK?

20 Ocak'a kadar imza attığını söyleyerek, kongreyi işaret eden Fatih Terim'in Özbek'in seçimi kaybedip, Mustafa Cengiz'in başkanlık koltuğuna oturmasının ardından ne yapacağı merak konusu oldu.
SÖZLEŞMESİ BİTTİ!

20 Ocak'a kadar yapılan ilk sözleşmede, Dursun Özbek yönetimi ile yapılacak görüşme sonrası Mayıs'a kadar uzatma opsiyonu bulunuyordu. Ancak yönetim değişti ve şimdi Terim'in Mustafa Cengiz'le yeniden masaya oturması gerekiyor. İki tarafın da devam etmek istediği alenen bilinen bir gerçek. Kısa süre içerisinde yeni sözleşmenin yapılması bekleniyor.
'İSTİFA EDECEK' İDDİASI

Öte yandan Fanatik'in haberine göre ise tecrübeli hocanın, usülen de olsa Kayserispor maçının ardından istifasını vereceği iddia edildi. Mustafa Cengiz adaylığını açıkladığı ilk gün Fatih Terim'le çalışmak istediğini söylemiş ve ona çok güvendiğini belirtmişti. Terim de seçim sonrası Cengiz'i arayarak tebrik eden ilk isimlerden oldu.

KaynakSabah

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.