20 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara21°C

ERYETİŞ’TE MEZUNİYET COŞKUSU

Balkanlar Akşam Lisesi, Özel Eryetiş Reis Denizcilik Meslek Lisesi, Özel Nasibe Eryetiş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Eryetiş Teknik lisesi 4 gün boyunca ayrı ayrı mezuniyet programı gerçekleştirdiler.

Eryetiş’te Mezuniyet Coşkusu

17 Haziran 2019 Pazartesi 11:38

Eryetiş ve Balkanlar Eğitim Kurumları bünyesinde faaliyet gösterin Balkanlar Akşam Lisesi, Özel Eryetiş Reis Denizcilik Meslek Lisesi, Özel Nasibe Eryetiş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Eryetiş Teknik lisesi 4 gün boyunca  ayrı ayrı mezuniyet programı gerçekleştirdiler.

10 Haziran Pazartesi günü başlayan programlar 14 Haziran Cuma Gününe kadar devam etti. Eryetiş Balkanlar Eğitim Kurumu  Kampüsünde yapılan törene Eryetiş ve Balkanlar Eğitim Kurumlarının kurucusu Vedat Eryetiş ile kurumun yöneticileri, Okul Müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldılar. Törenler Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Törende birer konuşma yapan Kurum Kurucusu Vedat Eryetiş,  mezunlara ve ailelerine tebriklerini ileterek bundan sonraki yaşamlarına ilişkin tavsiyelerde bulundu.  Eryetiş, "Bu eğitimlerin burada kalmaması ve çok daha ileriye taşınmasını umut ediyorum. Hepiniz pırıl pırıl gençlersiniz ve ülke sizlerden çok şey bekliyor. Eğitim ömür boyu devam eden bir süreçtir. Kendinizi sürekli geliştirin, büyük düşünün ve ülkemizin geleceğine sahip çıkın. Hepinize bundan sonraki eğitim hayatında ve yaşamınızda başarılar diliyorum." ifadesinde bulundu.

dsc_0069-005.jpg

Bilgi ve tecrübelerini aktarma duygusuyla tutuşan ve  mezunlar kervanına katılan öğrencilere “Mezuniyet Yemini” ettirildi. Eğitim alanında yükselip tüm karanlıkları delecek olan ve büyük bir coşkuyla devam eden törende  öğrencilere verilen anı plaketi ve beratlar ile taçlandırıldı. Akabinde bu anlamlı günde öğrencileri ve eğitim kurumunu yalnız bırakmayan konukla için  düzenlenen kokteyle geçildi.

dsc_0124-001.jpg

Haber:Yaşar Şimşek

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.