16 Nisan 2024
  • İstanbul22°C
  • Ankara18°C

EROL KAYA'DAN BOMBA AÇIKLAMALAR!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, “Belediyelerle ilgili yaşanan süreci ölçtük. Memnuniyet yüzde 65. Millet çok memnun” dedi.

Erol Kaya'dan bomba açıklamalar!

04 Aralık 2017 Pazartesi 14:57

AK Parti’nin belediyelerde yaptığı değişim halk tarafından da olumlu bulundu. Belediyelere yönelik çalışmalara ilişkin Yeni Şafak’a değerlendirmelerde bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, şunları söyledi:

MR ÇEKİYORUZ: AK Parti 884 belediyeye sahip. Dolayısıyla bu belediye başkanlarımız başarılı olmaya mahkum. Her seçilen belediye başkanımızı seçildiği andan itibaren takip etmeye başlıyoruz. Belediye başkanımızın MR’ını çekiyoruz. O MR’da gördüğümüz sorunlu alanları başkanımız ile oturup bunları iyileştirmeye çalışıyoruz. Şehirlerimizi belediye başkanımızın keyfine bırakmak zorunda değiliz. AK Parti’de belediye başkanlığı yapmak ateşten gömlektir.

DÖNÜŞÜMDEN HALK MEMNUN: (6 belediye başkanının değiştirilmesi) Dönüşümler çok iyi. Millet bu işten çok memnun. AK Parti’nin oyunun yüzde 10-15 puan üzerinde. Türkiye genelinde dönüşümlerde ki memnuniyet oranı yüzde 65.

GENÇ BELEDİYE BAŞKANI SİNYALİ: AK Parti seçme ve seçilme yaşını önce 25 şimdi 18’e çekti. 2019 seçimlerine giderken siz bizi izlemeye devam edin. 18-25 yaş arasında meclis üyemiz mutlaka olacaktır. Belediye başkanımız olabilir mi olabilir.

YATAY MİMARİ: Öncelikle tüm belediyelerimizin en büyük hizmeti planlama ve uygulanması. İlk görevi dolayısıyla dikey mimariye son vermek. Vatandaşımızın isteği de budur. Medeniyetimiz bize tarif ettiği halkın istedi yatay mimari AK Parti’nin önceliğidir.

YATIRIMDA DA FARK: AK Parti ve CHP’li belediyelerini kıyasladıklarını anlatan Erol Kaya, “2016 verilerine göre 81 ilin bütçe dengeleri yüzde 85. AK Parti’de bu oran yüzde 85 iken CHP’de yüzde 81” dedi. İki partili belediyelerin borçlarına da değinen Kaya, AK Partili belediyelerin yatırım harcamalarının yüzde 45, CHP’li belediyelerin ise yüzde 38 olduğunu söyledi.

EN ÇOK MEMNUNİYET MEZARLIKLAR: Kaya, vatandaşa 200’ün üzerinde soru kurumsal olarak da 500 soru sorduklarını aktararak “Mezarlık hizmetleri muhteşem. Defin ve mezarlık hizmetlerinde hizmetlerden memnuniyet oranı yüksek” diye konuştu.

BAŞKANIN GİYİMİ: Belediye başkanına yönelik sorulardan da örnekler veren Kaya, “Giyimi ve görünümü. Halkın yakınlığı, nezaketi ve sıcaklığı. Bilgisi ve tecrübesi. Dürüst ve güvenilir olup olmadığı. Ulaşılabilir olup olmadığı. Cesareti ve kararlılığı, çalışkanlığı ve azmi” dedi.

KaynakYenişafak

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.