25 Nisan 2024
  • İstanbul23°C
  • Ankara24°C

ERDOĞAN'DAN FENERBAHÇELİLER'İ SEVİNDİRECEK AÇIKLAMA!

Yarıda kalan Fenerbahçe-Beşiktaş maçı için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklamalar geldi. Erdoğan Fenerbahçe-Beşiktaş maçında yaşanan olaylarla ilgili 'Burada bir kumpas var' açıklaması yaptı. İşte Cumhurbaşkanı'ndan bomba yorumlar...

Erdoğan'dan Fenerbahçeliler'i sevindirecek açıklama!

20 Nisan 2018 Cuma 15:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan dün akşam oynanan ve olaylar sonucu tatil edilen derbi maçıyla ilgili flaş açıklamalar yaptı. 'Burada bir kumpas var diyen Erdoğan, olayların kendiliğinden çıkmadığını söyledi. Yaralanan Şenol Güneş için 'Şenol Hoca'nın başına gelen olay ufak tefek bir şey değil' diyen Erdoğan, yapılanı affetmek mümkünde değil açıklamasını yaptı.

Erdoğan'ın açıklamalarının satırbaşları şöyle:

"Bu konu gerçekten bizi üzdü. İstanbul'a dün akşam indiğimde şahit oldum. Bir defa futbol terörünün dışında burada bir kumpas var. Olay hep köşelerde oldu. Dört korner köşesinde korner atılacakken oldu. Bu tribünlerdeki terörü birileri organize etti. Bu kendiliğinden olan bir şey değil. Sahada hava gayet iyi, Oyun sakin. Ama korneri kullanırken çakmak atılıyor. Böyle bir şey olmaz."

 "Şenol Hoca'nın başına gelen olay ufak tefek bir şey değil. Keşke Tolga da o yanlışın içine girmemiş olsaydı. Şenol Hoca'ya yapılanı affetmek mümkün değil. Ben Şenol Hoca'yı, Fikret Başkanı ve Aziz Başkanı aradım. TFF bu konuyla ilgili çalışacak. Biz de Spor bakanlığımızla bu işlerin üzerine gideceğiz. Ne yapıp edip sahalarımızdaki bu olayları durduracağız." 

 

En çok üzüldüğüm şey, tribünlerde kadınlarımızın bu maçlara gitmesini sağlamak. Kadınlarımızı maçlara gönderirsek bu olaylar biterdi ama olmadı. Alınacak tedbirlerle bu olayları bitirmeye çalışacağız. Biz bu olayların üzerine gideceğiz.

SEÇİM ÇALIŞMALARI

Sayın bahçeli ile yaptığımız görüşmeden sonra adımımızı attık. Daha önce de 3 bizim, 3 de MHP'den olmak üzere arkadaşlarımızın bu süreç içinde bir hazırlık dönemi oldu. Arkadaşlarımız bu çalışmayı devam ettirecekler. Bu çalışmalar parlamentoya da yansımaya başladı.

Erdoğan, "Bu konu bizi üzdü. İstanbul'a indiğim anda şahit oldum. Bu futbol teröründen öte de bir şey. Bir kumpas dav var. Hep korner köşelerinde oldu. 4 korner köşesinde."

Kaynak:İnternethaber.com

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.