20 Nisan 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara13°C

ERDOĞAN ŞEHİDİN SON MESAJINI OKUDU: CONCONLARI CENAZEME SOKMAYIN

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İdlib'de görev yapan Mehmetçik'in silah arkadaşına, "Şehit düşersem conconları cenazeme sokmayın" şeklindeki mesajını okuyarak harekata karşı çıkanları eleştirdi.

Erdoğan şehidin son mesajını okudu: Conconları cenazeme sokmayın

04 Mart 2020 Çarşamba 12:57

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Konuşmasının bir bölümünde İdlib şehitlerimizin son mesajlarını okuyan Erdoğan, şunları söyledi:

Bir şehidimiz, "Sizden ricam sakın Suriye'de ne işimiz var diyenlerden olmayın. Gittim, gördüm. Tam da olmamız gereken yerdeyiz" mesajını verirken karşımızdaki zihniyetin sefaletini tasvir ediyorum.

Bir şehidimizin babası, "Soğan patates dediler, ekonomimize saldırdılar. Biz o soğanı yemeden yaşarız ama vatansız yaşayamayız" diyordu.

İdlib şehitlerimizden birinin ağabeyi cenaze merasiminde "Canımız feda olsun yeter ki vatan millet sağ olsun. Ezanımız dinmesin bayrağımız inmesin. Başka bir derdimiz yok bizim" diyerek metanet gösteriyordu.

Bölgede görev yapan kahramanımız, devre arkadaşına "Sen demiyor muydun? Köpek gibi yaşamaktansa aslan gibi ölmek evladır diye. Bu iş şu aşamada bitirilmezse oyun büyük. Sana vasiyetimdir olur da görüşmemiz mahşere kalırsa bizi bahane edip kaos çıkarmaya çalışan o conconları cenazeme sokarsan hakkımı helal etmem" mesajını gönderiyor.

Kaynak:Yeniakit

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.