29 Mart 2024
  • İstanbul12°C
  • Ankara14°C

ENİS KUTAL’A ÖNEMLİ GÖREV

Okullar’da Hayat Boyu Öğrenme ve Spor Kulüpleri Federasyonu İstanbul Futbol Bölge Sorumluluğu görevine Enis Kutal atandı.

Enis Kutal’a önemli görev

08 Mayıs 2020 Cuma 15:22

Hayat Boyu Öğrenme ve Spor Kulüpleri Federasyonu, Türkiye genelinde başta eğitim ve spor olmak üzere, gençler için mesleki eğitimler, sosyal yardım ve projeler olmak üzere 120 ayrı dalda hizmet vermek amacı ile 81 il de kuruldu.

Genel Başkanlığını yapmakta olan Tahsin Koç tarafından kurulan Okulların temel hedefi Devletine, milletine, bayrağına, ailesine bağlı ve faydalı bireylerin yetiştirilmesidir.

Bu vizyonlar ve hedefler doğrultusunda elinden gelen her şeyi yapmaya hazır olduğunu dile getiren Kutal “ Genel Başkan Tahsin Koç ve Eğitim Kurulu Başkanı Sayın Cem Yıldırımer’e teşekkürlerini ileterek mazbatasını aldı.

Enis Kutal kimdir?

23 Eylül 1993 İstanbul Üsküdar doğumlu olan Enis Kutal, aslen Trabzonlu. Eğitimini İstanbul’da tamamlayan Kutal bir kamu kurumunda yönetici olarak görev yapıyor. Görevi haricinde hobi olarak başladığı futbolda yetenekli genç futbolcuları gözlemleyerek hayallerini gerçekleştirmek için çalışmalarını devam ettirmekte.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.