19 Nisan 2024
  • İstanbul12°C
  • Ankara11°C

EKSEN YAYINCILIK VİP ÖZEL ÖĞRETİM KURSU PENDİK'TE

Pendik'te eğitime yepyeni bir soluk geldi. Eksen Yayıncılık Vip Özel Öğretim Kursu, Yeni Mahalle Süreyyapaşa Caddesi'nde eğitim hizmetine başladı.

Eksen Yayıncılık Vip Özel Öğretim Kursu Pendik'te

08 Nisan 2021 Perşembe 13:58

Eksen Yayıncılık Vip Özel Öğretim Kursu'nun Pendik Şubesi, hizmet vermeye başladı. Nitelikli eğitim sloganıyla yola çıkan eğitim kurumu, liselere hazırlık ve üniversiteye hazırlık kurslarıyla eğitim faaliyeti yürütecek. 

Modern sınıfları, uzman eğitimci kadrosuyla yola çıkan Eksen Yayıncılık Vip Eğitim Kursu yöneticisi Arzu Öztürk, " Eğtimdeki kaliteyi oldukça önemsiyoruz ve altyapımızı buna göre oluşturduk. Eğitim mutlaka önemli ancak daha da önemlisi çocuklarımızın sağlığı, malum salgın döneminden geçiyoruz ve eğitimde devam etmek zorunda. Hijyen konusunda da tüm tedbirlerimizi almış durumdayız. Eğitim kurumumuzun en ücra köşeleri bile her gün sık aralıklarla dezenfekte ediliyor. Sosyal mesafe, temizlik ve maske kurallarını tavizsiz uyguluyoruz."diye konuştu.

icin-122.jpg

Neden Eksen Yayıncılık VİP ?

Kişiye Özgü Danışmanlar

Eksen Yayıncılık Vip Özel Öğretim Kursu olarak sunulan rehberlik hizmeti ile kişiye özgü danışmanlar, öğrencilerin doğru kariyer planlaması yapabilmeleri için yönlendirme hizmeti verir.

Zengin İçerikli Yayınlar

Eksen Yayıncılık Vip, tüm sene boyunca kullanılacak özgün ve zengin içeriklere sahip konu anlatımlı yayınlar, soru bankaları, konu kavrama testleri ve TYT-AYT deneme sınavları ile öğrencilerini sınavlarda başarıya hazırlar.

Performans Takibi

Sınavlara yönelik denemeler ve kişiye özgü danışmanlar sayesinde öğrencilerin bilgileri test edilir. Performans takibi doğrultusunda akademik yönlendirmeler yapılır.

Bireysel Koçluk

Öğrencilerimizin sınav sonuçlarının değerlendirilmesi ve ihtiyaç analizlerini yaparak, geliştirilmesi gereken alanlardaki uzman eğiticilere yönlendirme yapılmaktadır.

Başarı Odaklı Ders Programı

Eksen Yayıncılık Vip Kursu’nda öğrenciler, deneyimli öğretmenler ve başarı hedefine yönelik çalışma programı ile en iyi şekilde üniveriteye hazırlanır.

icicinni.jpg

Deneme Sınavları

TYT – AYT denemeleri sayesinde öğrencinin bilgilerini test etmesi ve sınav deneyimi kazanması amaçlanır. Öğrenciler deneme sınavlarının çözümlerine, sınav sonrası alanında uzman eğitmenler tarafından soru çözüm saatlerinde kolayca ulaşabilirler.

Alanında Uzman Eğitmenler

Eksen Yayıncılık Vip Kursu sınıflarında verilen dersler, deneyimli ve alanında uzman eğitmenler eşliğinde, her öğrenciye bire bir ilgi gösterilerek verilmektedir. Öğrencinin performansı doğrultusunda özel yönlendirmeler ile başarıya ulaşması sağlanır.

Sınıf Sayıları

Eksen Yayıncılık Vip Özel Öğretim Kursu’nda öğrenciler 8 kişilik, 12 kişilik ve 16 kişilik vip sınıflarda eğitim görmektedir.

Fiziki İmkanlar

Eksen Yayıncılık Vip Kursu’nda verilen dersler, akıllı tahta sistemiyle tam bir öğrenme sağlar. Sessiz kütüphane ile öğrencilerimiz ders dışında kütüphane ortamında rahatça çalışabilmektedir.

icin-1-034.jpg

Ekstra Kurslar

Eksen Yayıncılık Vip Kursu bünyesinde verilen kurslar, öğrencilerimizin sınava hazırlık aşamasında tam boyutlu gelişmesini sağlar. Bu kurslardan bazıları hızlı okuma kursları, İngilizce kursları ve kişisel gelişim kurslarıdır.

Misyonumuz

Eksen Yayıncılık Vip Özel Öğretim Kursu, başarıyı hedefleyen akademik kadrosu, yenilikçi yöntemleri, teknolojik imkanları ve üniversiteye hazırlık aşamasında ihtiyaca yönelik çözümler üreten eğitim programı ile öğrencilerimizin yeteneklerini geliştirerek, kendilerine güvenen, lider, nitelikli ve başarılı bireyler olmalarını amaçlamaktadır.

Vizyonumuz

Eksen Yayıncılık Vip Özel Öğretim Kursu, standartları en üst düzeyde olan öğretmen profili, bireysel öğrenci koçluğu ve eğitim programı ile sadece Pendik’te değil tüm Türkiye’de örnek bir eğitim kurumu olmayı amaçlamaktadır.

icin-umit-arz.jpg

HEM MİLLİ SPORCU HEM ÖĞRETMEN HEM DE YÖNETİCİ…

Eğitim sektöründe 19 yıllık deneyimi olan Arzu Öztürk, aynı zamanda başarısı tescilli eski bir sporcu. “9 yaşında bir hevesle başladığım spor dalında, ortaokula geldiğimde milli sporcu olmuştum. Uluslararası judo yarışmalarında birçok derecem var. Üstün başarılı sporcular kapsamında sınavsız olarak Muğla Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi Bölümü’ne girdim. Mezun olduktan sonra 3 yıl İzmir Özel Türk Koleji’nin Marmaris Kampüsü’nde öğretmenlik yaptım. Daha sonra İstanbul’da İstek Vakfı Atanur Oğuz Okulları’nda çalıştım. Yeditepe Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetim yüksek lisans programını bitirdim. Doktora programındayım. Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Temel Lisesi’nde ve Bahçeşehir Uğur Okulları’nda müdür olarak çalıştım. Birey okulları Bilgiyolu kolejinde kampus müdürlüğü yaptım. Son olarak İstek Okulları 1915 Çanakkale Kampüsünde okul müdürü olarak görev aldım. Artık kendi işimi yapıyorum."diye konuştu.

İnstagram : eksenyayincilikvip
Adres : Yeni Mah. Süreyyapaşa Cad. No:8 Pendik İstanbul
Tel No : 0 216 506 22 51

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.