29 Mart 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C

EĞİTİM BİR'DE BAŞKAN TALAT YAVUZ

Eğitim-Bir-Sen İstanbul 4 No’ lu Şube Olağan Genel Kurulu Kartal Anadolu İmam-Hatip Lisesi’nde gerçekleştirildi. 3 listenin yarıştığı seçimin galibi Talat Yavuz oldu.

Eğitim Bir'de başkan Talat Yavuz

12 Kasım 2018 Pazartesi 11:51

Yavuz Yeniden Başkan

 Talat YAVUZ ve Salih AÇIKEL’ in 2 farklı liste ile yarıştığı seçimlerde, delegenin büyük teveccühünü alan Talat YAVUZ ipi göğüsledi. 162 delegenin 161’nin oy kullandığı genel kurulda divan başkanlığını Eğitim- Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Ramazan ÇAKIRCI yaptı.

​Şube Başkanı Talat YAVUZ’ un açılış konuşması ile başlayan genel kurul, protokol konuşmaları ile devam etti. Protokol konuşmalarında, Enerji İş Genel Başkanı Mahmut ALTINSOY, Aile Sosyal Politikalar Tekirdağ İl Müdürü Hasan Yılmaz ve Ak Parti Kartal İlçe Başkanı Gürkan AKYOL da birer konuşma gerçekleştirdi.

 ​Propaganda konuşmaları sürecinde; Tuncay ORUÇ, Salih AÇIKEL ve Talat YAVUZ, seçilmeleri halinde, önümüzdeki dönemle ilgili proje ve icraatlarını anlatan konuşmalar yaptılar.

​Seçim gündemi ile devam eden genel kurulda oylama işlemi saat 17:00’ de sone erdi. Seçim sonuçlarının açıklanması ile seçimi kazandığı kesinleşen Şube Başkanı Talat YAVUZ, bizleri oylarıyla destekleyen delegelerimize, kongremize uzaktan yakından katılarak bizleri yalnız bırakmayan siz değerli dostlarımıza çok teşekkür ediyorum. Yenilenen büyük ekibimizle birlikte daha hızlı koşmaya devam edeceğiz. Eğitim-Bir-Sen ailemizi daha da büyüteceğiz, projelerimize hız kesmeden devam edeceğiz, diyerek sözlerini noktaladı.

Şeçim sonuçlarına göre yönetim kurulu şu şekilde oluştu;

Şube Başkanı:           Talat YAVUZ

 Başkan Yardımcısı: Melih DURMAZ (Başkan Vekili)

 Başkan Yardımcısı: Bilal DURAN (Teşkilat)

 Başkan Yardımcısı: Gökay YILMAZ (Mevzuat)

 Başkan Yardımcısı: Buket AKFIRAT (Mali İşler)

 Başkan Yardımcısı: Fatih BAYDAR (Eğitim ve Sosyal İşler)

 Başkan Yardımcısı: Ali YILMAZ (Basın ve İletişim)

46007527_10156526513361708_3790020132881825792_n.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.