29 Mart 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara13°C

EBUBEKİR TAŞYÜREK, " İL BAŞKANIM SÖZ VERİYORUZ"

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe; İl Kadın Kolları Başkanı Rabia İlhan ve İl Gençlik Kolları Başkanı Osman Tomakin’le birlikte, Kartal İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Ebubekir Taşyürek, " İl başkanım söz veriyoruz"

17 Mart 2021 Çarşamba 12:19

AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANI OSMAN NURİ KABAKTEPE KARTAL İLÇE TEŞKİLATIYLA BULUŞTU

 İlçe Başkanlığına gelişinde, çiçeklerle ve büyük bir coşkuyla karşılanan İl Başkanı Kabaktepe, duyduğu memnuniyeti alkışlayarak gösterdi.
Önceki dönemlerde AK Parti Kartal İlçe Başkanlığı yapmış, Temurhan Yıldız, Mehdi Akman ve Gürkan Akyol’un yanı sıra, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları ve Mahalle Başkanlarının da hazır bulunduğu ziyarette açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek;
“Sayın İl Başkanım, öncelikle hoş geldiniz!
Kartal’da 13 Ocak’ta kongremizi yaptıktan sonra, bayrağı, bizden önce görev alan ve lekesiz bir şekilde taşıyarak bu günlere getiren kardeşlerimizin elinden alarak yürümeye başladık.
Biz, ilk toplantımıza “Esirgeyen ve Bağışlayan Allah’ın adıyla” diye başlamıştık, siz de kongrede verdiğiniz işaretle “Haydi Bismillah” dediniz. Bu bizim nasıl tek yürek olarak, aynı istikamete bakan dava kardeşleri olduğumuzun en güzel işaretiydi. İnşallah sonunda da hayırlı ve güzel işler olacağına inanarak; Kartal cephesinde herkesin üstüne düşen hizmetleri en güzel şekilde yapmaya çalışacağına, AK Partimizin oy havuzuna binlerce katkı sağlayarak, elimizden geleni yapacağımıza buradaki kardeşlerimiz adına, şahsınızda İl başkanlığımıza söz veriyoruz,” diye konuştu.

3473e128-633a-41eb-9cd7-94ac59071261.jpg
AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Rabia İlhan ve İl Gençlik Kolları Başkanı Osman Tomakin de, birer selamlama konuşmaları yaparak; AK Kadınların ve AK Gençlerin, bu davanın mihenk taşları olarak, zafere giden yolda, zaman mevhumu gözetmeksizin çalışacaklarını söylediler.
Daha sonra salondaki teşkilat mensuplarının tezahüratlarıyla kürsüye gelen AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe; selamlamanın ardından, önceki dönemlerde görev alan İlçe Başkanlarına teşekkür ederek;
“Bugünümüzün sebebi, dün çalışan abilerimiz kardeşlerimizle birlikte, bizler de bugün bu görevi yapan AK Parti sevdasının neferleri olarak, bizden sonraki nesillere en güzel bir şekilde hizmetleri taşımaya gayret edeceğiz. Bu vesile ile, hem burada bulunan önceki dönem İlçe Başkanlarına hem de geçtiğimiz günlerde vefatının sene-i devriyesinde rahmetle andığımız Kurucu İlçe Başkanı Hasan Altuntaş'a teşekkür ediyorum,"dedi.
“Ben buraya yüz yüze görüşelim ve birbirimizden enerji alalım diye geldim. Bundan önceki dönemlerde Kartal bizim olmuş ve 2024’tede bizim olacaktır bundan hiç şüphemiz yoktur” diyen İl Başkanı Kabaktepe, sözlerini; “Kongrenin ilk gününden itibaren, 2023’ü kazandık, 2024’ü de kazandık diyoruz. Gönlümüzde bu konuda hiç şüphe yok. 10 kere kazandığımız seçimi 11. kez neden kazanmayalım, bunun önünde hiçbir engel yok. Allah’ın izniyle olacak! Bunları teşkilatlarımızın daha çok çalışmasını teşvik etmek için söylemiyorum, bilgi derecesinde görüp inandığım için söylüyorum. Kongremizde tüm İstanbul İl Teşkilatı adına, Reisimize bir söz verdik, dedik ki; “2023’te sizi tekrar Cumhurbaşkanı olarak Ankara’da göreceğiz ve 2024’te devre arası gördüğümüz bu 5 yıllık İstanbul’un hizmete susamışlığına son vererek, AK Partimizin Büyükşehir Belediye Başkanlığını da, önceki ismi Yenikapı Meydanı’yken Meclis Grubumuzun kararıyla adı Kadir Topbaş Meydanı olarak değiştirilen meydanda kutlayacağız,” diye sürdürdü.
Konuşmasının son bölümünde, teşkilat üyelerine seslenerek; “Sizlerden her birinizin bir İl Başkanıymış, İlçe Başkanıymış gibi çalışmasını rica ediyorum. Her bir kardeşimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yanındaymış gibi çalışsın, her bir mahalle başkanımız; “Reis bu mahallenin başkanı olsaydı, ne yapardı, nasıl çalışırdı” diye düşünerek çalışsın. Bizim gayemiz elli artı 1 olmayacak, bizim derdimiz altmış artı bir olacak” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.