25 Nisan 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara21°C

DÜNYA DEVİNE GİDİYOR! TARİHİN EN PAHALI TÜRK FUTBOLCUSU OLACAK

Çağlar Söyüncü'nün önümüzdeki sezon Barcelona'ya gideceği kesinleşti. Söyüncü için 55 milyon euro bonservis talep ediliyor. Bu transfer gerçekleşirse tarihteki en pahalı Türk transferi olacak.

Dünya devine gidiyor! Tarihin en pahalı Türk futbolcusu olacak

19 Mayıs 2020 Salı 18:58

İspanyol gazete Don Balon'a göre Barcelona, Leicester City'nin defans oyuncusu Çağlar Söyüncü ile ilgileniyor. İspanyol basını, Barcelona'nın Söyüncü'yü Pique'nin yerine almak istediğini öne sürdü. Çağlar, Harry Maguire'nin Manchester United'a satılmasının ardından forma giymeye başladı ve formayı bir daha kaptırmadı.

Menajeri doğruladı

Milli yıldızın menajeri Mustafa Doğru, Barcelona'nın Çağlar Söyüncü'ye olan ilgisini doğruladı. İspanya'nın önde gelen spor gazetesi AS'a konuşan Mustafa Doğru, Katalan ekibinin Çağlar'ı Altınordu döneminden beri takip ettiğini açıkladı ve ''Barcelona, Çağlar'ı Altınordu'dayken de transfer etmek istemişti. Onlarla görüşmüştük fakat Çağlar'ın sürekli ilk 11'de oynayacağı bir kulüp olmasını daha doğru bulmuştuk. Çünkü, bu şekilde daha iyi gelişecekti ve bu nedenden ötürü Freiburg'un teklifini kabul ettik.'' ifadelerini kullandı.

Kaynak:Yeniakit

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.