29 Mart 2024
  • İstanbul22°C
  • Ankara20°C

DİVLELİ, "TAHMİNİ VERİLERLE DOĞRU SONUCA ULAŞAMAZSINIZ."

Marka Şehirler Zirvesi’ne katılan Pendik Belediyesi, teknolojik altyapısı ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Divleli, "Tahmini verilerle doğru sonuca ulaşamazsınız."

25 Kasım 2016 Cuma 17:42

Pendik Belediyesi adına sunum gerçekleştiren Başkan Yardımcısı Mehmet Sami Divleli, güvenilir ve sayısallaştırılmış verilere ulaşmak için teknolojinin imkânlarının kullanılması gerektiğini belirtti.

Türkiye’nin ve Avrasya’nın marka şehirlerinin gerçekleştirdiği projelerin tanıtıldığı Avrasya Kent Fuarı ve Marka Şehirler Zirvesi, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşti. Marka şehirlerde kullanılan akıllı teknolojiler, altyapı ve çevre düzenlemeleri projelerinin tartışıldığı zirvede Pendik Belediyesi kullandığı teknoloji ve iletişim altyapı çalışmaları hakkında genel bilgi verdi.

normal-sami-dsc0418.jpg

İyi hizmet için teknolojiyi kullanma gayreti içerisindeyiz

Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Sami Divleli, sunum eşliğinde gerçekleştirdiği bilgilendirmede vatandaşa kaliteli, güvenli, etkili ve şeffaf bir şekilde hizmet vermeyi amaçladıklarını belirtti. Bunu gerçekleştirebilmek için teknolojinin verdiği imkânları son noktasına kadar kullanma gayreti içerisinde olduklarını dile getiren Divleli: “Kaliteli ve güvenli hizmet, kararları doğru almaktan geçiyor. Eğer karar alma sürecinde verileriniz kesin değil de tahminiyse doğru sonuca ulaşamazsınız. Güvenebileceğimiz, ölçebileceğimiz hatta kıyaslayabileceğimiz, sayısallaştırılmış verilere ihtiyacımız vardır. Bunları elde etmemiz için teknolojinin imkânlarını kullanmamız gerekir.” dedi.

“Kaliteli insan kaynağı oluşturmayı hedefliyoruz”

Belediye olarak doğru şekilde hizmet verebilmek için kaliteli insan kaynağı oluşturmayı hedeflediklerini söyleyen Başkan Yardımcısı Sami Divleli: “Yazılım geliştirme, iş geliştirme, teknik destek, sistem yönetimi ve dijital arşiv birimleri oluşturduk. Tüm bunlarla birlikte teknolojik altyapıyı oluşturduk. Vatandaşlarımızın E-Belediye Hizmetlerinden kolay ve hızlı yararlanabilmesi için ücretsiz kablosuz internet hizmeti sunuyoruz.” dedi. Konuşmaların sonunda Divleli’ye katılımından dolayı plaket takdim edildi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.