29 Mart 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara21°C

DARICA'DA KARNE SEVİNCİ

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yarı Yılı Tatili dolayısıyla Darıca ilçesi Namık Kemal İlkokulu’nda Karne Dağıtım Töreni Düzenlendi.

Darıca'da karne sevinci

19 Ocak 2019 Cumartesi 15:00

Darıca İlçe Milli Eğitim Karne Töreni Namık Kelam İlkokulu’nda Yapıldı

Namık Kemal İlkokul Müdürü Hikmet Ayluçtarhan’ın ev sahipliğinde düzenlenen törene Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Milli Eğitim Şube Müdürü Veysi Gültekin, bazı okul müdür ve yöneticilerinin yanı sıra çok sayıda velilerde katıldı.

Okul Müdürü Hikmet Ayluçtarhan, yaptığı konuşmada başarılı bir eğitim öğretim dönemi geçirdiklerini ifade ederek bu başarıda emeği geçen başta öğretmenlerimiz olmak üzere öğrencilerimizi ve velilerimizi kutluyorum onların payı çok büyüktür dedi.

Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Öğrencilerimize iyi tatiller diler. Onları yetiştiren öğretmenlerimize, anne-babalarına teşekkür ederiz..Programımızın hazırlanmasında emeği geçen Namık Kemal İlkokulunun başta idarecileri olmak üzere tüm emeği geçenlere  ayrıca teşekkür ederiz. ifadesinde bulundu.

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman okul bahçesinde toplanan öğretmen, öğrenci ve velilere seslendi, tüm öğrencilerimize hayırlı, huzurlu ve bol eğlenceli tatiller diliyorum. İyi bir okulun başarılı öğrencileri olarak sizleri canıgönülden kutluyorum. Namık Kemal Okulumuz Darıca’da hep ilkleri başaran ve önemli projelere imza atan okul olarak bilinmekte.  Bu başarılı projelerin mimarları okul idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve siz değerli velilerimiz hep birlikte el ele vererek başardınız. Bir devlet okulu olarak robotik eğitime geçmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Bu gelişmeyi çok önemsiyor ve emeği geçen herkesi kutluyorum. dedi.

Haber:Yaşar Şimşek

dsc_0184-001.jpg

namik4.jpg

namik76.jpg

namik5.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.