20 Nisan 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara13°C

ÇOCUKLAR İÇİN YARIYIL TATİLİNDE BİR DOLU ETKİNLİK

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılının birinci yarısının sona ermesiyle Pendik’te 140 bin öğrenci karne sevinci yaşadı. Pendik Belediyesi de tatil süresince öğrencilerin faydalanabilmesi için çeşitli etkinlikler hazırladı.

Çocuklar için yarıyıl tatilinde bir dolu etkinlik

20 Ocak 2020 Pazartesi 16:48

Çocuklar, ebru ve seramik yapımı öğrenecek

Pendik Sanat Akademisi kurslarında yarıyıl tatiline özel seramik ve ebru çocuk etkinliği yapılacak. 27-31 Ocak arasında yapılacak etkinliğe 6-14 yaş arası çocuklar kayıt yaptırabilecek. Tek sefer katılımla yapılacak etkinlikte çocuklar yaptıkları ebru veya seramikleri alabilecekler. Kayıtlar kontenjanla sınırlı olacak.

robotik-kodlama.jpg

AÇEM'lerde bilim eğitimleri olacak

Tatil boyunca 7 noktadaki Aile Çocuk Eğitim Merkezlerimizde robotik etkinliklerinden basit elektrik devreleri yapımına, araba yapımından hidrolik pres yapımına onlarca deney ve etkinlikler yapılacak. İlkokul çocuklarına yönelik düzenlenecek etkinliklere www.ailemicinhersey.com internet sitesinde kayıt yaptırılabilir.

Yarıyılda da bilim serüveni devam edecek

Pendik Belediyesi Bilim Atölyesi çocukları yarıyılda da bilim serüvenine çıkarmaya devam edecek. Robotik Kodlama, DNA’nın Şifresi, Motorlu Gemi Atölyesi, Reversi Zeka Oyunu, Roket Dedektif, Zeka Oyunu Yapımı, Vejeteryan Elektrik ve Rüzgar Jeneratörü Atölyelerinde çocuklar bilimi yakından tanıyacak. 8-13 yaş arası çocuklara yapılacak etkinlikler için detaylı bilgiler www.pendik.bel.tr adresinden öğrenilebilir.

Çocuklara Ormanya Gezisi

Pendik Belediyesi 12-17 yaş arası öğrencilere yönelik Ormanya Gezisi düzenliyor. İki grup halinde yapılacak gezinin ilki 22 – 23 Ocak Çarşamba ve Perşembe günlerinde gerçekleştirilecek. İkinci gezi için kayıtlar ise 24 Ocak Cuma günü başlayacak.

 
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.