28 Mart 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara17°C

CEBİR ÖĞRENCİLERİNDEN AFRİKA'YA ÜÇÜNCÜ SU KUYUSU

Cebir Okulları öğrenci, veli ve öğretmenlerinin katkılarıyla Bangladeş ve Benin’den sonra 3. su kuyusunu Mali’de açtı.

Cebir Öğrencilerinden Afrika'ya üçüncü su kuyusu

11 Mart 2019 Pazartesi 18:05

CEBİR OKULLARI 3.SU KUYUSUNU MALİ’DE  AÇTI

                Cebir Okulları iyilik hareketlerine destek vermeye devam ediyor. Daha önceki yıllarda Bosna Hersek’deki sel baskınında zarar görenlere ve Arakan bölgesine destek gönderen öğrencilerimiz, insanoğlunun en önemli ihtiyacı olan su konusunda destek olmaya devam ediyor. Bu sebeple Bangladeş ve Benin’de su kuyusu açan okulumuz, bu yıl da öğrenci, veli ve öğretmenlerimizin destekleriyle susuzluğun üst düzeyde yaşandığı ülkelerden olan MALİ’de su kuyusu açtı.

banglades-acilis-1.jpg

                Deniz Feneri derneği tarafından yürütülen “İyilik Okulu” projesi kapsamında İletişim Koordinatörü Recep Koçak tarafından seminer verildi. Kumbaralarında para biriktirmeye başlayan öğrencilerimize öğretmenleri ve anne babaları da katkı sağladı. Ortaya çıkan meblağ ile de Mali’de dernek tarafından su kuyusu açıldı.

benin-acilis-1.jpg

                Deniz Feneri Derneği tarafından hazırlanan “Teşekkür Belgesi” Cebir Okulları Kurtköy kampüs müdürü Şeyhali Tuğ’a teslim edildi. Şeyhali TUĞ; yapılan yardımların miktarından ziyade öğrencileri hayra alıştırmanın, sadaka vermeye teşvik etmenin önemli olduğunu vurguladı. Bu tür etkinliklerin artarak devam edeceğini ifade ederek 4. Su kuyusu için hazırlıklara başladıklarını ve 4. Su kuyusunu Kamerun’da açmayı hedeflediklerini söyledi.

mali-tesekkur-belgesi-teslimi.jpg

                 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.