19 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara18°C

ÇAVUŞOĞLU YEMENLER'DEN DEV KENTSEL DÖNÜŞÜM..

Çavuşoğlu Yemenler A.Ş. Esenyalı Gecekondu Dönüşüm Projesi kapsamında 42 hak sahibinin konutlarını kura ile bilirledi.

Çavuşoğlu Yemenler'den dev kentsel dönüşüm..

16 Kasım 2017 Perşembe 10:52

Çavuşoğlu Yemenlerden örnek bir kentsel dönüşüm projesi

Müteahhit (Yüklenici), firma Çavuşoğlu Yemenler, Esenyalı Bölgesinde 42 Gecekondu sahibiyle anlaşarak uygulamaya geçirdiği proje kapsamında ileride bir anlaşmamazlığa düşülmemesi için tüm hak sahiplerinin rızası alınarak gerçekleşen toplantı ile kura çekimi yaptı.

Çavuşoğlu Yemenler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Yeşilyurt'un Müteahhit ve Mahalle Muhtarı olmasından dolayı insanlarla kurduğu iyi diyalog, şimdiye kadar yaptığı konut projelerinin referansı bu dönüşümde en büyük etken oldu. Çavuşoğlu Yemenler Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Yeşilyurt Kur'a çekim töreninde yaptığı konuşmada, "Proje kapsamında  en büyük desteği ve kolaylığı sağlayan başta Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin olmak üzere tüm gecekonducu kardeşlerimize teşekkür ederiz." dedi.

15 Kasım 2017 Çarşamba Günü Ahmet Yesevi Mahallesi Ahmedi Hani Kültür Merkezi Konferans Salonunda bir toplantı düzenlendi. Çavuşoğlu Yemenler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Yeşilyurt, kentsel dönüşüm projesinin çevreye, bölgeye ve aynı statüde bulunan insanlar için iyi bir örnek teşkil edeceğini vurguladı. İsmail Yeşilyurt, "Burada herkes kazandığı kimsenin kaybetmediği bir projeyle karşınıza geldik ve bölgemizi gecekondu laşmadan kurtardık. Sizlerinde modern ve medeni ortamlarda yaşama hakkınız var, bu bilinçle bende bu bölgenin hem bir iş adamı hemde bir mahalle muhtarı olarak şahsımı sorumlu tuttum ve böylece bu sorumluluğu üstlenip kolları sıvadık." dedi.

İleride muhtemelen uluşacak olumsuzlukların önüne geçmek için bugün burada toplandıklarını ifade eden İsmail Yeşilyurt, "Kura çekim işlemlerini, sıra numarası ve daire numarasını sizlerin içinden seçeceğiniz üç isim ile belirlenecek, bizlerin bu konuda hiçbir dahli olmayacak." dedi.

Daha sonra hak sahiplerinin aralarından kura ile belirlediği üç ismin gözetiminde kura çekimi gerçekleşti. Toplantıya ekseksiz katılan 42 gecekondu sahibi şimdiden alacakları dairenin hangi katta olduğu belerlendikten sonra İsmail Yeşilyurt’a teşekkür ettiler ve "Senin adeletine güvenimiz sonsuz, evlerimizi en kısa sürede bitirip teslim edeceğine inancımız tamdır." dediler.

İsmail Yeşilyurt, kendilerine teşekkür ederek herkesin 3-4 ay gibi kısa sürede tapularına kavuşacağını ifade ederek tapudaki daire m2 sinin 120 m2 olacağnı söyledi. Hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından program sona erdi.

HABER:YAŞAR ŞİMŞEK

dsc_0015-010.jpg

ismail.jpg

dsc_0088.jpg

dsc_0093-002.jpg

dsc_0095-002.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.